Bedrijfsfeest relatie feest   contactprint pagina
Relatie gerichte bedrijfsfeesten!

Onze klanten en onze relaties zijn het bestaansrecht van onze onderneming, maar ook van uw onderneming. Een goed contact, een fijne relatie, zakelijke correctheid deze zaken zijn dan ook onontbeerlijk. Bedrijfsfeesten en evenementen in allerlei uitvoeringen, groot of juist heel klein en eenvoudig zijn hier een uitgesproken medium voor.

Ter water lating’t Vosje & van der Linde is gespecialiseerd in het samenstellen van concepten die gericht zijn op uw externe relaties. Of het nu gaat om een product presentatie, de opening van een nieuw pand of om een jubileum feest, onze creatieve medewerkers creëren voor elk doel en elk budget het juiste evenement.
Informatie en/of boeking >>

 
Jubilea personeel

Jubileum bedrijfsfeestEen jubileum, een mijlpaal, tijd om even bij stil te staan. Al met al een mooie gelegenheid om iemand of meerdere mensen eens in het zonnetje te zetten. Zij zijn immers al jaren verdienstelijk voor het bedrijf. Recepties zijn daar de uitgesproken gelegenheden voor. Maar het kan ook anders. Laat u onze creatieve medewerkers maar eens wat suggesties doen. Bijvoorbeeld door de jubilaris(sen) aangenaam te verrassen en bijvoorbeeld eens mee te nemen naar een plaats waar hij graag komt (stad, museum, mooie plek in de natuur, op het water etc) daar treft hij dan zonder dat hij het verwacht zijn collega's, familie en vrienden aan voor een wel heel bijzonder diner, receptie of feest.
Informatie en/of boeking >>

 
HOT TIPS
Themafeesten
Partyboten
Personeelsfeest
Feest locaties
Boeken en/of informatie
 
Relatie evenement

Precies in de roos schieten bij de relaties van een organisatie. Dat is een uitdaging die we graag aangaan. Graag verplaatsen onze creatieve medewerkers zich in de situatie van uw relaties. Zij vormen zich een beeld van uw doelgroep en uw organisatie om zo tot een slagvaardig concept te komen waar u mee voor de dag kunt komen.
Informatie en/of boeking >>

 
Beurzen, product presentaties

De organisatie van beurzen is bij ’t Vosje & van der Linde in vertrouwde handen, zeker als u eens iets anders wilt dan het traditionele. Al meerdere jaren organiseren we bijvoorbeeld de Golden Premium dagen en de Conevexbeurs aan boord van de Catamaran Caslte. Dit is een beurs in een heel andere vorm dan gebruikelijk. Aan boord van een Partyschip, richten wij de beurs stands in. Vervolgens worden er diverse grote plaatsen aangedaan in Nederland en België. Zo hoeven uw bezoekers niet ver te rijden naar de beurslokatie. ’t Vosje & van der Linde zorgt voor de invulling van het totaalconcept met decor materialen, techniek, catering enz. enz.
Informatie en/of boeking >>

 
 
Bedrijfsfeest, externe relaties, nieuw product, Sfeer, vertrouwen, presentatie, betrouwbaar, functioneel gezellig . . . . . . .
 
Product presentatie

en nieuw product, bijvoorbeeld de introductie van een nieuw model auto. Het presenteren van een nieuwe kleding lijn. Het in de markt zetten van een nieuwe dienst. Bij alle Uw gasten worden tot in de puntjes verzorgdproduct presentaties is het van groot en essentieel belang dat de gasten goed worden ontvangen, dat ze zich welkom voelen en alle aandacht krijgen die ze verdienen. Dat de gast zich nergens om hoeft te bekommeren, dus geen storende elementen tegen komt, zodat alle aandacht van de gast gericht kan zijn op het product en op de overige gasten.

feest productpresentatieVerder zal het programma gericht zijn op het product dat gepresenteerd zal worden. Dit is de rode draad door het evenement. Onze creatieve medewerkers hebben veel ervaring met product presentaties. Wij slagen er steeds weer in om zowel de opdrachtgever als de gasten positief te verrassen.
Informatie en/of boeking >

 

 
Congres, seminar of vergadering

Ook in deze zakelijke markt heeft de ’t Vosje & van der Linde expertise. Graag denken we mee met de invulling van de dag. Naast zakelijke sprekers kan een ludieke artiest, of onverwachte dag voorzitter de dag een eigen dimensie meegeven. Uiteraard verzorgt de catering service graag de pauzes met koffie en thee aangevuld met verrassende lekkernijen. De lunch of het diner zal de gasten zeker verrassen.
Informatie en/of boeking >>

 
Opening

Opening supermarkt JumboDe opening van een nieuw bedrijfspand vraagt om maatwerk. Iedere situatie is weer anders, iedere pand heeft zijn eigen karakteristieke punten. Iedere dienst die een opdrachtgever uitvoert is weer anders. Onze ervaren creatieve Sales medewerkers leven zich hier graag helemaal in uit. U bent al druk met de bouw/verbouw bezig, u stelt zich uw nieuwe pand voor als het klaar is. Trots om uw gasten te verwelkomen. U droomt van een geslaagde receptie of openingsfeest.

Samen met u bedenken onze zeer ervaren medewerkers een programma van eisen waarna zij hun creativiteit hierop loslaten. Het resultaat is een geslaagde opening waar zeer zeker nog lang over nagepraat wordt.
Informatie en/of boeking >>

 
Benefiet gala

Een Benefiet gala organiseren en produceren heeft ’t Vosje & van der Linde al meerdere keren voor haar rekening genomen. Een chique en stijlvol galafeest waarbij uiteraard de entourage helemaal in stijl is met het doel van de avond. Het menu is prachtig, vaak minimaal vijf-gangen. Uiteraard wordt zo'n avond opgeluisterd door muziek ensembles in stijl.

 
 
contactprint pagina