Evenementen beveiliging   contactprint pagina
Beveiliging goed geregeld

U staat er liever niet bij stil maar het plannen, coördineren en beveiligen van concerten, sport- festijnen, congressen, bruiloften en partijen is voor ons dagelijkse kost, wij doen het met plezier en goed! Voor de beveiliging van evenementen werken wij samen met een gespecialiseerd beveiligingsbureau welke samen met ons er voor zorgt dat u en uw gasten ongestoord kunnen genieten van uw evenement. Specialisten dus die als geen ander weten hoe om te gaan met de sfeer en bezoekers van evenementen.

In een persoonlijk en uitvoerig intakegesprek worden al uw wensen besproken en wordt er een beveiliging's- en preventie plan opgesteld.

Wij hebben een samenwerkingsverband met enkele erkende beveiligingsbureau's zoals:

* C&D security
* Security company

HOT tips
Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
 
 
Veilig, vergunningen, brandveiligheid ,
ongestoord genieten!

 
Vergunningen

Voor het houden van een evenement heeft u een vergunning nodig. Een vergunning die aan allerlei voorschriften is gebonden. Een van deze voorschriften is dat u moet werken met een erkend beveiligingsbureau. Onze locatie managers hebben de expertise en gedegen vakkennis op het gebied van gemeentelijke vergunningen, verordeningen en richtlijnen voor het organiseren van diverse evenementen en feesten.


Denk hierbij aan bv. brandwachten, beveiliging, hulpverleners, EHBO posten etc. Wij nemen u het werk uit handen en zorgen dat alles goed geregeld is!

 

Informatie en/of boeking >>

 
Hulpverlening

Voor de noodzakelijke medische hulpverlening werken wij nauw samen met: Medic Event Support.

Dit is een gespecialiseerd bedrijf welke professionele Eerste Hulp (EHBO) bij kleine, middelgrote en grote evenementen door heel Nederland verzorgd.

Bij elk evenement worden hulpverleners ingezet die affiniteit hebben met het evenement. Zij zijn gemotiveerd en zorgen ervoor dat er adequaat gehandeld wordt. Onze hulpverleners komen o.a. uit de beroepspraktijk of hebben ruime ervaring opgedaan bij diverse evenementen. Zij zijn bijvoorbeeld actief als arts, SIGMA lid, EHBO-er of verpleegkundige. En met behulp van de in ons eigen beheer ontwikkelde trainingen is de zorg op uw evenement altijd gewaarborgd. Onze hulpverleners zijn o.a. getraind in het toedienen van Zuurstof, Eerste Hulp bij Sport Ongevallen (EHBSO) en Eerste Hulp bij Drugs en Alcohol (EHBDA).

Verkeer en vervoersdiensten alsmede verkeersbrigadiers in goede handen via Trafficsupport.nl

Informatie en/of boeking >>

contactprint pagina