De Stad Terneuzen  
 
  0900-BELFEEST (2353337)

De 'Stad Terneuzen' biedt alle moderne comfort voor de ontvangst en handling van uw gasten. Op een veilige en comfortabele wijze genieten uw gasten van deze originele maritieme gelegenheid.
Of het nu gaat om een receptie, een personeelsfeest, een vergadering, een bedrijfs- of productpresentatie, de "Stad Terneuzen' is hiervoor uitermate geschikt.

Max. personen: 200
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 130
Aantal bars: 1
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking

De 'Stad Terneuzen' biedt alle moderne comfort voor de ontvangst en handling van uw gasten. Op een veilige en comfortabele wijze genieten uw gasten van deze originele maritieme gelegenheid.Of het nu gaat om een receptie, een personeelsfeest, een vergadering, een bedrijfs- of productpresentatie, de "Stad Terneuzen' is hiervoor uitermate geschikt.

Met zijn ligplaats aan de middensluis in Terneuzen is de 'Stad Terneuzen' in korte tijd op de door u gewenste bestemming. Antwerpen, Brugge, Gent, de Westerschelde, de Oosterschelde, Vlissingen, Bergen op Zoom ..........

De meeste normaal gangbare binnenwateren in Europa zijn zeker geschikt voor de 'Stad Terneuzen'. Deze party-cruiser is speciaal ontworpen voor haar taak en beschikt naast alle benodigde vergunningen voor het vervoer van personen over een ervaren en bekwame crew.

Aan boord worden uw gasten, naar wens, verwend met onze uitstekende keuken die voor u een diversiteit aan culinaire buffetten kan serveren.
Onze specialiteit is zeker de verse Fruit de Mer vergezeld van onze uitgebreide selectie prachtige wijnen.

De kapitein en zijn crew zorgen voor een behouden vaart en heten u graag welkom aan boord.