Partyschip Carolina  
 
  0900-BELFEEST (2353337)

Partyschip de Carolina heeft vroeger als veer tussen Harlingen en Vlieland gediend en bezit nog veel nostalgische trekjes die herinneringen oproepen aan vroegere tijden. Het interieur is nog grotendeels in originele staat en biedt de luxe die onontbeerlijk is voor een echt feest.

Max. personen: 450
Aantal dekken: 4
Aantal kamers/zalen: 4
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 127
Aantal bars: 3
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Partyboot Carolina
De Carolina heeft, met een capaciteit van 30 tot 400 personen, diverse ruimtes voor uw evenement beschikbaar zoals het grote zonnedek, de Luxe Promenade Salon, de Dans Salon, de gezellige Cocktailbar en het Casino.

Het schip is voorzien van een professionele keuken waar onze witte brigade garant staat voor de verzorging van borrelhapjes, diverse koude en warme buffetten en indien gewenst een zesgangen diner. Ook voor een Captains diner, visschotel, rijsttafel, Grand Dessert buffet of gewoon een lekker broodje kunt u bij ons terecht. Alles wordt vers bereid in de eigen keuken, aan boord.

Er is spreek- en audioapparatuur en een krachtstroom installatie aan boord, en er kan overal levende muziek worden opgesteld. Rederij Carolina kent geen sluitingstijden. Tot slot: wij kunnen u adviseren op het gebied van entertainment en animatie.

Mede door de speelse en typische ligging van de diverse ruimtes is het varen aan boord van de Carolina een ware belevenis. Verder heeft dit schip een ruim achterdek die plaats biedt aan bijvoorbeeld een kinderluchtkussen, een poffertjeskraam, een barbecue-installatie of een haringkar.

 

Partyschip
schip
feestschip
Partyboten