M.P.S. de Ameland feestlocatie op het water   contactprint pagina
Het schip

Partyschip de Ameland >>partyschip de Ameland uw feest locatie op het water!
Op partyschip de Ameland, voorheen veerboot op de Wadden, kan men na een recente, zeer grondige verbouwing, luxueus vertoeven. In het 275 m2 grote 'Grand Café' kunt u met uw gasten op eigentijdse wijze genieten van een consumptie of buffet. de AmelandHet 'Grand Café' heeft een unieke binnenhoogte van bijna 5 meter, waardoor deze ruimte ook uitermate geschikt is voor dia-, video- en produktpresentaties, live optredens, modeshows en gala- en andere grote feestpartijen. Vanaf het ruime bordes met Chesterfield meubilair heeft men een prachtig uitzicht op het 'Grand Café'.
Via het bordes kan men in de 'Panorama salon' komen, hier heeft men een grandioze uitkijk op de vaaromgeving en er is plaats voor zo'n 150 personen.

 
De chef aan het woord

Chef kokChef kok Eric van der Mast is uitermate te spreken over de ‘Ameland’. “Een schip met zoveel mogelijkheden, iedere keer kan ik mijn creaties weer een schitterende invulling geven. Met een haringparty brengen we een Oud-Hollandse Viskar aan boord, bij welk ander schip kan dit? “ Maar ook een Over Sea Grill stand is op de Ameland geen probleem. Heerlijke verse zalmmoten grillen, kalkoen tournedos á lá minuut bereiden. Schitterend! En zeker de gasten, die vinden dit prachtig. De geuren van vers gebakken gerechten hangen subtiel door het schip. Als ik dan de gasten zie genieten. Dan heb ik weer eer van mijn werk, dan weet ik waarom ik voor het koksvak heb gekozen.
Vergroting >>Echt iedereen, gast en bediening voelt zich hier thuis. Of het nu een receptie is of een ontvangst met hoge gasten, iedereen waardeert hier weer de basis beginselen van het leven…….. eten, drinken, relaxen en als dan het weer nog meewerkt. Oh, dan heb ik weer een prachtige dag gehad op een fantastisch schip”. Ameland Ahoy!
Informatie en/of boeking >>

 
............

 

 
Een betaalbaar feest op het water, genieten,
0900-BELFEEST (2353337))
De Panoview Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >>
Max. personen: 600
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 4
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 450
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking


 
Voorzieningen

Grotere foto van dit schipM.P.S. Ameland onderscheidt zich verder door de uitstekende audio voorzieningen en de aparte gehandicapten toiletten. Er is een krachtstroom installatie en er kan overal levende muziek worden opgesteld.
Informatie en/of boeking >>

 
Culinair op het water

De Ameland feestbootHet restaurant op de Ameland voorziet in een professionele keuken waar onze witte brigade garant staat voor de verzorging van borrelhapjes, diverse koude en warme buffetten en indien gewenst een zesgangen diner. Ook voor een barbecue, Captains diner, visschotel, rijsttafel, Grand Dessert buffet, haringkar, poffertjeskraam of gewoon een lekker broodje kunt u bij ons terecht. Alles wordt vers bereid in de eigen keuken, aan boord.

Partyschotels.nl >>

 
HOT tips
Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
 
contactprint pagina