De Duffelt  
 
  0900-BELFEEST (2353337)

De Duffelt is geschikt voor party's van 20 tot 120 personen, is rolstoeltoegankelijk en beschikt over een zonnedek. Verder is het mogelijk om fietsen mee aan boord te nemen.
Party's en feesten vanaf elke gewenste bestemming, varend dineren, varend feesten en rondvaarten met verschillende bestemmingen.
In de winter van 1997/1998 werd rondvaartboot de Duffelt gebouwd. In het voorjaar van 1998 werd ze in gebruik genomen. Het vaargebied van de boot heet de duffelt, dit is de naam van het gebied waar de rondvaartboot vaart in Nederland en Duitsland. Vandaar dat we de boot dus "de Duffelt" hebben genoemd.

Max. personen: 120
Aantal dekken: 2
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 9
Aantal bars: 1
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt Ja
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Rondvaartboot
De Duffelt vaart van april tot eind september rondvaarten volgens een vast schema. Maar de boot kan ook gehuurd worden voor 'losse' rondvaarten, buiten het vaste schema.

Er is een gezellige bar aan boord en de kapitein vertelt tijdens de rondvaart het een en ander over de omgeving. Aan boord hangt een gezellige sfeer, dit is natuurlijk van belang voor onze gasten.

De bereikbaarheid van de Duffelt is goed. Vanaf CS Nijmegen rijden er verschillende bussen (lijn 80 en 82) naar Millingen aan de Rijn, maar met de auto is het ook goed te doen. Gasten kunnen hun auto parkeren achter en beneden koffie & eethuis de Geldersepoort, waar eveneens enkele parkeerplaatsen voor bussen zijn gereserveerd.

Voor feestjes is de Duffelt zeer geschikt, juist door het sfeervolle interieur van de boot.

Feestboot
De Duffult partyboot
tvosje en van der linde
huwelijksfeest