Partyschip Succes  
 
  0900-BELFEEST (2353337)

Het s.s. "Succes" anno 1897 is Neerlands oudste en grootste stoom-salonschip in z'n soort. Het in alle opzichten unieke, tweedeks partyschip biedt plaats aan 10 tot 110 personen. De sfeerrijke salons boven en beneden, zijn beiden voorzien van een gezellige bar. Ze vormen een 'eenheid' door de open verbinding met een wenteltrap en vide. De 'antieke' inrichting van het s.s. "Succes" straalt van alle kanten nostalgie, maar ook luxe en comfort uit. Een stijlvolle ambiance en entourage om van te genieten; gaslampen van halverwege de 19e eeuw, een stuurhut van rond de eeuwwisseling, originele houten dekbanken, lederen Chesterfield zitcorners. Teak, véél koper en kristal. De sfeer laat zich nauwelijks in woorden vatten.

Max. personen: 110
Aantal dekken: 2
Aantal kamers/zalen: 3
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 80
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Stoomboot Succes
Naast de authentieke scheepsuitrusting (van telegraaf tot 'stoomschroeven' en van stoom-stroomgenerator tot -stuurmachine) is het schip eveneens voorzien van; een dieselmotor, boegschroef, gestabiliseerde stroomgenera-toren, moderne navigatiemiddelen, CV en airconditioning

. Zodat u in alle seizoenen en onder alle weersomstandigheden veilig, comfortabel en Succesvol ‘stoom kunt afblazen’! Vanuit de thuishaven Kampen of andere bereikbare plaats in binnen- en buitenland.

De Succes beschikt over uitstekende communicatieapparatuur en audiovisuele hulpmiddelen voor presentaties, trainingen e.d. Zodat het nuttige met het aangename goed samen kunnen gaan. Aan boord staan data-, fax- en telefoonfaciliteiten tot uw beschikking voor het contact met de 'andere wereld'.

De "Succes" is bij uitstek geschikt voor de verzorging van (zakelijke) bijeenkomsten, incentives, relatiedagen en exclusieve party's. Door de nostalgische en romantische sfeer biedt het schip een perfect decor voor bruiloften, programmaopnames, modeshows e.d. Voorts kan deze fraaie en goed geoutilleerde stomer prima dienst doen als (verplaatsbare) showroom tijdens productpresentaties en is de "Succes", met de kilometers ver dragende karakteristieke klanken van Europa's enige calliope (scheepsstoomorgel), vooral tijdens evenementen een echte publiekstrekker.

Zomer en winter, vanuit de thuishaven Kampen of iedere andere bereikbare plaats...
Topkeuken, altijd maatwerk op basis van uw budget...
All-inclusieve bararrangementen...

 

Gezellig interieurstoommotoren

0900-BELFEEST (2353337))
Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren