MPS de Alcmaria  
 
  0900-BELFEEST (2353337)

Een schip met een schitterende uitstraling, door de dubbel deks indeling geschikt voor zowel grote (tot 450 pers) als kleinere groepen.(vanaf 80 pers) De maximale capaciteit is 450 passagiers.

Max. personen: 450
Aantal dekken: 2
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen ?
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt Ja
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Alcmaria partyschip
Het schip heeft twee grote salons, die met elkaar in verbinding staan middels een ruime trap, voorzien van een invalide lift. Beide Salons zijn voorzien van een bar en toiletten op het zelfde dek, op het beneden dek is een ruim Invalide toilet. Tevens heeft ieder dek een eigen dansvloer.

Entertainment; Uiteraard is het verzorgen van entertainment een van onze services. Dit kan van een Trompettist tot een Music Band of Nationale en of Internationale Artiesten zijn.

Het schip is uitstekend geschikt voor product presentaties, seminars, bruiloften verjaardagen etc.etc.

Rolstoel gebruikers Het schip is voorzien van een invalide lift en toilet, brede deuren en is goed toegankelijk voor minder-validen

Catering De uitstekende keuken kan al uw wensen vervullen op culinair gebied. De catering is hier dus in uitstekende handen van een eenvoudige lunch tot een meer gangen diner of een speciale culinaire wens van de klant kan door de koks uitgevoerd worden. Het vaargebied is onbeperkt en in overleg.

In de zomermaanden verzorgt de Alcamria dagtochten vanuit Rotterdam naar de molens van Kinderdijk. In de avond uren is de Alcmaria geschikt voor bedrijfs en –of personeelsfeesten, In de maanden 1 oktober tot 1 april is het schip geheel inzetbaar, door geheel Nederland.

 

Huurprijzen vanaf Rotterdam ex btw:
3 uur € 840,00
4 uur € 1070.00
5 uur € 1270,00
elk volgend uur € 180,00

Voorvaren: € 70,00 per uur


varen op een partyschip

 

varend buffet

0900-BELFEEST (2353337))
Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren