Partyboot Abel Tasman  
 
  0900-BELFEEST (2353337)

Abel Janszoon Tasman (1603-1659) werd door Anthony van Diemen, gouverneur-generaal van Nederlands-Indië, in 1642 aangewezen als leider van een expeditie ter verkenning van de zuidelijke Grote Oceaan en de Indische Oceaan. Het land waar hij op 24 november 1642 de Nederlandse vlag plantte, kreeg de naam Van Diemen's Land en ging pas veel later Tasmanië heten. Tijdens dezelfde expeditie ontdekte hij nog Nieuw-Zeeland, Tonga en de Fiji-eilanden.

Max. personen: 350
Aantal dekken: 2
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 0
Aantal zitplaatsen ?
Aantal bars: 1
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt Ja
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Partyschip
Het futuristisch vlaggenschip van de Spido-vloot doet de naam van de ontdekkingsreiziger alle eer aan. Het is een fraai staaltje moderne techniek. De Abel Tasman is bijzonder ruim en heeft een unieke, open uitstraling. De glazen zijwanden op het buitendek zorgen voor een perfecte beschutting tegen de wind, zodat uw gasten op comfortabele wijze van het adembenemende panorama kunnen genieten.

U kunt op dit schip meer dan 325 gaste riant ontvangen. Alle ingrediënten voor een stijlvol, groots onthaal zijn voorhanden. Aan boord ontbreekt het uw gasten aan niets. De Abel Tasman is geheel voorzien van airconditioning en de inrichting kan worden aangepast aan de grootte van uw gezelschap en het programma. Betreffende de catering, audiovisuele middelen en entertainment maken wij u graag een passende offerte. Voor invaliden zijn speciale voorzieningen getroffen, zoals liften en aangepaste toiletten.

In de zomermaanden verzorgt de Alcamria dagtochten vanuit Rotterdam naar de molens van Kinderdijk.
In de avond uren is de Alcmaria geschikt voor bedrijfs en -of personeelsfeesten, In de maanden 1 oktober tot 1 april is het schip geheel inzetbaar, door geheel Nederland

Varen met Spido's vlaggenschip is dan ook in alle opzichten een vorstelijk genoegen!

0900-BELFEEST (2353337))
Postbus 117 3255 ZJ Oude Tonge
 
Reservereneserveren  
 
 
  contactprint paginaDisclaimer | Sitemap | Privacy
© 2004 't vosje & van der Linde
Onderdeel van
Partyservice Nederland