Creatie & Ontwikkeling   contactprint pagina
Op zoek naar iets bijzonders, opvallends?

U wilt iets bijzonders een zeer speciaal feest, een introductie van een nieuw product. Uw bedrijf bestaat 100 jaar, of u heeft iets speciaals te vieren, wat u graag op een bijzondere manier doet. Anders, luxueus, ingetogen of juist, spectaculair……….of…….

Een evenement groot of klein begint bij de ontwikkeling van een goed doordacht concept. Uitgangspunt hierbij is het wensenpakket en budget van u als opdrachtgever. Daarom is de rol van u essentieel bij de ontwikkeling ervan.

Het resultaat?
Een evenement, waar u al maanden mee bezig was in uw hoofd, wat wij voor u gestalte hebben gegeven. En zeker niet onbelangrijk een geslaagd evenement, want daar gaan we voor!

 
HOT tips
Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
Fotoboek
 
 
Creatief, origineel en voortbrengend ,
fantasierijk, fantasie vol

 
Uw toekomstig creatief team

De mooiste ideeën ontstaan door te discussiëren over het evenement in een ontspannen relaxed sfeer. Voor een nieuw project komen de verschillende medewerkers bijeen om samen te brainstormen over de specifieke opdracht of over bijvoorbeeld een nieuw concept voor onze arrangementen.

De mensen van ons team hebben elk hun eigen expertise, gedegen vakkennis en creatieve eigenschappen.

In de brainstorm sessie wordt steeds per evenement een team samengesteld bestaande uit creatieve mensen versterkt met een Sales manager, de partymanager/producer, de chef kok, decor ontwerpers, logistiek managers, locatie managers etc. Omdat van alle partijen iemand aanwezig is komen zo vaak de meest slagvaardig concepten tot stand.

Informatie en/of boeking >>

 
contactprint pagina