Nieuwsbrief.   contactprint pagina
Aan/Af melden digitale nieuwsbrief


Mijn E-Mail adres:
   
 
 
Digitale nieuwsbrief (oplage 6 x per jaar)


PartyFacts Digital. In dit 2 maandelijkse elektronische magazine vindt u leuke artikelen en wetenswaardigheden over catering en partycatering. Leuke gebeurtenissen, verhalen en verdere ins en outs over eten, drinken en feestelijk-heden, die u wellicht interesseren.

Bijvoorbeeld in de laatste editie:
Ministeriële opening nieuwe brug voor Provincie Zeeland.
‘t Vosje & van der Linde, onderdeel van Partyservice Nederland, kreeg van de Provincie Zeeland de opdracht een opening te verzorgen rondom de ingebruikname van een 2de brug naast de normale brug over het sluizen complex te Bruinisse. Dit alles om de doorstroming van het verkeer van en naar de Provincie Zeeland te bevorderen. De ruim 150 genodigden werden ontvangen aan boord van het luxueuze partyschip Mps.De Prinsenlander, die wij voor deze gelegenheid hadden gereserveerd. De gasten werden gastvrij ontvangen met koffie/thee en een heerlijke petit four. Na enkele speeches aan boord van het partyschip de Prinsenlander liepen de gasten naar de brug alwaar de officiële openingshandeling verricht zou worden. De minister van Verkeer en Waterstaat, mevrouw C. Peijs, was aanwezig om de officiële handelingen te verrichten. Om alles in goede banen te leiden en de duizenden bezoekers, als mede het verkeer te stroomlijnen, waren er verkeersregelaars en beveiligingsmedewerkers ingezet. Tevens was de gehele omgeving rondom de brug voorzien van bewaking, geluid en diverse facilitaire voorzieningen, zoals toiletten informatie units etc. Na de openingsverrichtingen, het symbolisch openen van de brug en spectaculaire confetti-knallen, werd er getoost met champagne en schoof het zwevende brugdeel naar het vaste brugdeel. Op dit moment werd de 3e handeling verricht door Minister Peijs, hierbij werd het doek wat de naam van de brug nog steeds verhulde verwijderd; “Den Yzeren Ryve” was geopend. Na
deze handeling werd het tijd om gezamenlijk met de minister en de leden van de Provincie de lunch te nuttigen waarna aansluitend de receptie plaats vond aan boord van het partyschip.

Waarom de nieuwsbrief?
Om u op de hoogte te houden van seizoen-aanbiedingen en nieuwe aanwinsten van onze afdelingen. Hij is gratis en afmelden hebben net zo eenvoudig gemaakt als het aanmelden. (boven aan de pagina).

 
Culi Tip!
Overheerlijke warme chocolade stroomt als een zoete waterval waarin u allerlei lekkers kunt dopen. Fruit en koekjes worden bedekt met een zalige warme
chocoladelaag waarvan u direct kunt genieten! Lekker anders, lekker verrassend en lekker feestelijk! Op elk feestje is deze Chocolade Fontein een unieke attractie: bedrijfsfeesten,bruiloften, tuinfeesten, recepties en andere zakelijke bijeenkomsten. Kortom, bij elke gelegenheid is de Chocolade Fontein het lekkerste “toetje” van de avond, op een wel heel bijzondere manier… Chocolade & fruit Wij gebruiken uitsluitend topkwaliteit Belgische chocolade. Er is keuze
uit pure, melk of witte chocolade. Naar wens kunnen we ook andere smaken en kleuren leveren. De chocolade is van een speciaal type dat goed vloeibaar wordt in de fontein.
Blijf op de hoogte en meld u aan voor partyfacts! >>
 
Gedrukte nieuwsbrief (oplage 2 x per jaar)

Nieuwsbrief partyfactsMet gepaste trots presenteren wij u de eerste editie van “Partyfacts”. In dit halfjaarlijks magazine vindt u leuke artikelen en wetenswaardigheden over catering en partycatering. Leuke gebeurtenissen, verhalen en verdere ins en outs over eten, drinken en feestelijkheden, die u wellicht interesseren. “ Partyfacts” is echter meer dan een opsomming van gewezen gebeurtenissen, het is ook een heerlijk leesblad. De titel zegt het eigenlijk al: een glanzende hoofdrol is weggelegd voor onze Partyfacts. Ofwel, voor partijen die wij reeds hebben gerealiseerd. Wij willen deze graag met u delen. Wellicht vindt u in dit blad inspiratie. Wij laten u ook wat nieuwigheden zien, tonen u iedere keer een mooie locatie, geven u enkele seizoenarrangementen en onze kok geeft u smakelijk advies of een bruikbare tip.

Kortom, dit tweede nummer biedt veel variatie en wellicht staat u in het volgende nummer van “Partyfacts”. Laat u inspireren, en geniet! Bekijk hier de digitale nieuwsbrief in Flash formaat.

Als u nog geen Flash player heeft, kunt u hem hier downloaden.

 
Gedrukte versie ontvangen?


E-Mail adres:
Bedrijfsnaam
Persoonsnaam
Straat nr:
Postcode
Plaats
Telefoon
 
 
HOT tips
Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
 
Rutger Hauer slaat 1e paal voor media park Rotterdam.
Rutger Hauer, Burgemeester Opstelten en Loes Luca waren aanwezig voor het slaan van de 1e paal in het Lloyd kwartier te Rotterdam. In opdracht van organisatiebureau Van der Drift & Zwarts was ’t Vosje & Van der Linde aanwezig om de happening te cateren. Uitgerust in oranje overalls, zorgde de medewerkers er voor dat de gasten heerlijke champagne en koude versnapering kregen. Alles trendy en in bouwvakkerstijl: De hapjes, een robuste Tapas garnituur en voor de hongerigen een ouderwetse ambachtelijk bereide gehaktbal. Loes Luca bekend van Ja Zuster, Nee Zuster en vele andere Tv programma’s en films had de geweldige taak om Rutger Hauer aan te kondigen, deze was overgekomen uit Amerika om de 1e paal te slaan voor het media park Rotterdam aan het Lloydkwartier. Burgemeester Opstelten gaf het officiële sein, waarna Rutger Hauer de heimachine in werking zette. De sfeer was goed, ontspannen en toch strak gedirigeerd. Al met al een schitterende happening om aan mee te mogen werken.
 
Vorige edities nieuwsbrief
Lees hem hierJuni 2005
 
contactprint pagina