Funcatering   contactprint pagina
Wat is het?

De meest leuke en feestelijke snoeperijen, van zoet, fris, vers. Noemt u het maar op. In te zetten bij winkelcentra, kindermiddagen, op scholen, tijdens openingen, enz.
U kunt vast zelf wel een invulling geven, waar u deze leuke en smaakvolle Fun catering kunt gebruiken.
Vaste prijzen zijn er niet, Wij maken voor u prijzen op maat. De tijden, aantallen en invulling is altijd weer net even anders, maar informeert u vrijblijvend via 0900-2353337. Dan gaan wij graag voor u aan de slag.

 
De Hollandse Haringkraam

Hollandse nieuwe met of zonder uitjes, een zure bom, of op zijn Amsterdams (met een prikkertje op een schaaltje en een Amsterdams uitje erbij) of gewoon zoals het echt hoort. Met de hand schoongemaakt, pak hem aan de staart en smullen maar! Een medewerker in koks kleding of in Oudhollandse kledij zal de haringen ter plaatse schoonmaken.
Informatie en/of boeking >>

 
Ijs uitdelen, schep ijs, vers ijs!

Dit vindt iedereen een lekkernij, een traktatie voor jong en oud.
De presentatie kan plaats vinden vanuit een Ambachtelijke Oud Hollandse Ijscocar, een tropische Ijsco bakfiets, een moderne glasvitrine of door een rondlopende ijscoventer. Het gepresenteerde ijs is van een hoogstaande kwaliteit. Keuze in smaken kunt u zelf bepalen. Evenals de extra’s, zoals een heerlijk toefje slagroom, feestelijke “snoepjes” of een krokant wafeltje.
Informatie en/of boeking >>

 
American Potato

Vers gepofte aardappels-in-schil, met diverse sauzen naar keuze, worden in een hete lucht oven bereid.
Onze medewerkers, kunnen in koks kleding, of op z’n “Farmers” bijvoorbeeld in tuinbroek, geruite blouse en klompen.
De gepofte aardappel, wordt geserveerd in aluminiumfolie op een bordje of in een bakje, natuurlijk met vork en servet.
Informatie en/of boeking >>

 
The Real Donut Bakery

Warme heerlijk verse donuts. De donuts worden de nacht voor uw evenement vers gebakken, zodoende is er geen geuroverlast op uw locatie. Ter plaatse warmen wij de Donuts in een oven. De stand is geheel in Real American Style.
Informatie en/of boeking >>

 
Crêpes

Zeer dun ter plaatse gebakken pannenkoekjes, Crepes. Wie kent ze niet van vakantie. Heerlijk met chocolade, poedersuiker, jam of met een lekker likeurtje.
Nadat u uw “lekkernij” hebt toegevoegd, worden de crêpes opgerold, en geserveerd met een servetje………….smullen maar.
Informatie en/of boeking >>

 
Oer Hollandse Suikerspin

Een mooie luchtige roze wolk, gesponnen suiker, Onze medewerker, zal in gepaste kledij uw gasten of gastjes voorzien van een heerlijke echte reuze suikerspin.
Dit kunt u natuurlijk ook met andere traktaties combineren.
Informatie en/of boeking >>

 
Mario Pizza stand.
Met onze Italiaanse stand, voorzien van een oven, komen wij pizza punten serveren. De geur die zich verspreid zal uw bezoekers of gasten lokken. Heerlijke Pizzapunten vers afgebakken met een servetje. Onze medewerker kan in koks kledij of in Italiaanse kleding uw gasten bedienen.
Informatie en/of boeking >>
 
Soep Factory

De Hollandse soepen zijn weer helemaal in. En waarom niet, heerlijk opkikkerend zo’n vers gemaakte soep.
We hebben ze in alle soorten, onze verkoopmedewerkers kunnen u hier alles over vertellen. Heerlijke Erwtensoep (snert), een zachte tomatensoep met verse room en bieslook ringetjes…….een pittige kerriesoep of een kruidige groentesoep, noemt u het maar we hebben echt alle smaken!
Onze mobiele stand wordt uitgerust met diverse soepketels (hotpots), waaruit uw bezoekers/gasten een kopje soep geserveerd krijgen. Vervolgens staan er diverse bijlagen, zoals preiringetjes, bieslook, croutons, koksroom, paddestoeltjes, e.d., zodat uw gasten de soep zelf kunnen verfijnen.
Een soepkom of disposable, lepel en servet en dan…………………smullen maar.
Informatie en/of boeking >>

 
Feestelijke kraampjes, kinderen, scholen,
openingen, zoet, fris , vers!
 
Popcorn traktatie

Met onze echte Amerikaanse popcornwagen presenteren wij uw gasten heerlijke verse zoete of indien u dit wenst zoute popcorn. Onze Popcornbakker(ster) is gekleed in een Amerikaanse outfit, als clown of naar een ander thema, zoals u wenst. De popcorn wordt bereid volgens eigen receptuur.
Informatie en/of boeking >>

 
Negerzoen traktatie (Hot Kissss)

Een leuke, smakelijke niet zo vaak geziene traktatie. De oerhollandse negerzoen, wordt hier wel heel bijzonder geserveerd. Deze negerzoen wordt in een magnetron verwarmd, waarbij de negerzoen opzwelt. Hierna, geserveerd met een drupje advocaat op een schaaltje met een lepeltje. Voor de jongeren onder ons of de non-alcoholica vervangen we de advocaat en wordt de negerzoen met een toefje slagroom geserveerd.
Informatie en/of boeking >>

 
Hotdog makery

Vanachter een in Amerikaanse stijl gedecoreerde stand serveert een medewerker in een passende Amerikaanse outfit originele HOTDOGS. In een vers verwarmd broodje wordt een real american Hotdog geserveerd.
De gasten kunnen zelf hun HotDog verder samenstellen, met zuurkool, vers gesnipperde uitjes, gedoogde uitjes, blokjes augurk, remoulade-mosterd of ketchup saus.
Informatie en/of boeking >>

 
hot T ips
Ontbijt/ Lunch/ Brunch
Partyhapjes
Buffetten
Barbecue
Partyschotels
Tafelgarnituren
Boeken en/of informatie
 
Oer Hollandse wafels “fresh made”

Vers ter plaatse gebakken oud-Hollandse ruitjeswafels. Maar natuurlijk ook: Poffertjes stand
Ter plaatse gebakken poffertjes in royale porties met poedersuiker en koude roomboter.
Informatie en/of boeking >>

 
De taartjes Factory

Lange tafels, met banken, op de tafels allerlei ingrediënten om de kinderen zelf hun “taartjes” te laten maken. Harde wener taartbodempjes,bakkersroom, Smarties , choco-korrels, spekjes, vruchtjes, slagroom, nootjes en nog veel meer. Onze hulp koks zorgen dat uw kleine bakkertjes de ingrediënten op de juiste plaats houden.
Informatie en/of boeking >>

 
Pannenkoeken lol

Onze kok maakt ter plaatse heerlijke pannenkoeken, maar wel in kinder formaat, heerlijk met suiker of stroop. Wie lust dit nou niet?
Vers uit de pan zijn ze het lekkerst, geserveerd op een bordje met een servetje, kunnen ze heerlijk met hun handen eten.
Informatie en/of boeking >>

 
Vlaamse Frieten, verse frieten, heerlijke frieten!

Met een van onze frietwagens komen wij naar uw bedrijf, school of vereniging. Ter plaatse frituren wij de heerlijkste verse frieten.
Heerlijk in een puntzak, beetje frietsaus erop, vorkje erin en smullen maar……………verse frieten………..heerlijk.
Ook kunnen wij een snackje of drankje verzorgen, maar die frieten………onversmaadbaar en u zult zien, het wordt gewaardeerd!
Informatie en/of boeking >>

contactprint pagina