Geboorte & kinderfeest   contactprint pagina
Voor de trotse vaders en moeders

Trotse vader en moeder van een zoon en/of dochter? Dan gaat u mooie maar ook drukke tijd tegemoet.
Meer genieten van deze periode? Wij kunnen heel goed voor uw gasten zorgen tijdens deze dagen.

Veel mensen kiezen er tegenwoordig voor om de familie op 1 dag uit te nodigen. Geen rompslomp meer van weken achter elkaar, dat familie en kennissen kennis willen komen maken met de nieuwe trotse telg van de familie en u en uw gezin geen dag rust meer hebben.

Hiervoor kunnen wij voor u een locatie in de buurt verzorgen, een tent in uw tuin plaatsen of een combinatie maken van tent, schuur, garage en woonhuis. Ingericht met wat sta-tafels, zitjes, verlichting en indien nodig verwarming. Zo doende kunnen al uw gasten op 1 dag in een gezellig en bijzonder samen zijn. U en uw familieleden feliciteren en de kleine bewonderen!
Klik hier voor meer informatie!

 
Sinterklaasfeest


Sinterklaasfeest voor de hele familie of misschien uw bedrijf? Ervaren Sinterklaas en zwarte pieten komen met een kleinere boot aan boot uw partyschip en het feest kan beginnen.

Alles verzorgd van snoepgoed, kado's tot lekker veel Fristi en Chocomel.


Informatie en/of boeking >>

 
HOT tips

Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie

 
Hoera het is een meisje/jongen,
kids, clowns en spelen
 
Verjaardagsfeest

Verjaardagsfeest van uw zoon of dochter door ons laten verzorgen! Lekker gemakkelijk voor u en de kids praten er nog jaren over! Er is veel mogelijk voor elk budget maken wij een passende oplossing.

 

Optredens, partytenten in uw tuin, met of zonder springkussens! Maar ook een kort boottochtje doet het altijd goed.

 

 
Kinderen ze eten de oren van je .....

Speciaal ook voor kinderfeesten partyschotels.nl Via internet de heerlijkste saladeschotels te bestellen. Loop door ons assortiment, klik aan wat u nodig heeft, en u heeft snel ambachtelijke en leuke salades, hapjes en partyschotels in huis waarvan uw kids heerlijk van smullen. Gemakkelijker kan haast niet!

Partyschotels.nl >>

 
contactprint pagina