Logistiek
Bestellen

Orders komen online of per telefoon/fax binnen, worden gecontroleerd en klaargezet voor de desbetreffende afdeling.
Keuken, magazijn, personeel & organisatie, etc. Voor de diversen productlijnen binnen onze bedrijven hebben wij een goed georganiseerde logistieke afdeling.

 
Order picking in het magazijn

Onze orderpickers, magazijnmedewerkers, hef- en reachtruckchauffeurs en logistiek medewerkers dragen er zorg voor dat uw vracht snel en accuraat wordt klaargezet voor verzending naar u als klant.

 
Afleveren

Thuis of op locatie leveren wij zoals afgesproken alles af wat u maar wilt. Natuurlijk kunt het ook komen afhalen.

 
lo·gis·tiek1 (de ~ (v.))
1 alle voorbereiding en handelingen die nodig zijn om een organisatie, troepen zo goed mogelijk uit te rusten en te bevoorraden
2 tak van wiskunde: de geformaliseerde of symbolische logica
Bron: van Dale.
Partyschotels
Produceren

kok maakt partyschotelsHier een voorbeeld van het gereed maken van een bestelling welke binnen i gekomen via de site www.partyschotels.nl

 
Inpakken

Alles wordt netjes ingepakt zodat de producten goed vervoerd kunnen worden. Alle etenswaren worden geconditioneerd vervoerd volgens HACCP normen. Hierdoor is wordt de kwaliteit gegarandeerd.

 
Vervoeren

Wij hebben een uitgebreid wagenpark tot onze beschikking, met goed uitgeruste koelwagens. Met deze moderne koelwagens en thermocarriers kunnen de uitstekende kwaliteit van onze producten garanderen.


En voldoen aan de strenge regelgeving voor het vervoer van etenswaren.

 

U kunt het met een gerust hart over laten aan de medewerkers van de afdeling vervoer & logistiek. Zij zorgen ervoor dat alle benodigde materialen op de locatie terecht komen. Hierdoor kunt u zonder zorgen optimaal genieten van uw feest en/of evenement.

 
Retourneren en schoonmaken
Vanzelfsprekend worden bijvoorbeeld alle verhuurartikelen door ons weer in perfecte conditie gebracht, klaar voor de volgende klant.

 
contactprint pagina