Maatwerk   contactprint pagina
Sfeer creëren

Wilt u een onvergetelijk feest organiseren? Dan moet u vanaf de ontvangst uw gasten verrassen. Wij bieden onderscheidende typetjes, mobiel theater, een comedy club, de VIP ontvangst en veel meer. Met onze acteurs en comedians kunt u snel de juiste sfeer creëren.

 
HOT TIPS
Themafeesten
Partyboten
Personeelsfeest
Feest locaties
Boeken en/of informatie
 
Beurzen, productpresentaties

De organisatie van beurzen is bij ’t Vosje & van der Linde in vertrouwde handen, zeker als u eens iets anders wilt dan het traditionele. Al meerdere jaren organiseren we bijvoorbeeld de Golden Premium dagen en de Conevexbeurs aan boord van de Catamaran Caslte. Dit is een beurs in een heel andere vorm dan gebruikelijk. Aan boord van een Partyschip, richten wij de beursstands in. Vervolgens worden er diverse grote plaatsen aangedaan in Nederland en Belgie. Zo hoeven uw bezoekers niet ver te rijden naar de beurslokatie. ’t Vosje & van der Linde zorgt voor de invulling van het totaalconcept met decormaterialen, techniek, catering enz. enz.
Informatie en/of boeking >>

 
Nieuw product, promotiefeest, opening, mediabelangstelling, betrouwbaar, creatief . . . . . . .
 
Productpresentatie

en nieuw product, bijvoorbeeld de introductie van een nieuw model auto. Het presenteren van een nieuwe kleding lijn. Het in de markt zetten van een nieuwe dienst. Bij alle productpresentaties is het van groot en essentieel belang dat de gasten goed worden ontvangen, dat ze zich welkom voelen en alle aandacht krijgen die ze verdienen. Dat de gast zich nergens om hoeft te bekommerren, dus geen storende elementen tegen komt, zodat alle aandacht van de gast gericht kan zijn op het product en op de overige gasten.

Verder zal het programma gericht zijn op het product dat gepresenteerd zal worden. Dit is de rode draad door het evenement. Onze creatieve medewerkers hebben veel ervaring met productpresentaties. Wij slagen er steeds weer in om zowel de opdrachtgever als de gasten positief te verrassen.
Informatie en/of boeking >

 

 
Terwaterlating!

Voor de scheepvaart is het een hele happening de terwaterlating van een nieuw schip! Iets wat je als bedrijf niet zomaar voorbij kan laten gaan. Denk aan de publiciteit en de verbondenheid die het geeft voor uw personeel.

Ter water lating’t Vosje & van der Linde heeft al meerdere evenementen en feesten georganiseerd bij een terwaterlating. Onze creatieve medewerkers creëren voor elk bedrijf en elk budget het juiste evenement/feest.
Informatie en/of boeking >>

 
Benefietgala

Een Benefietgala organiseren en produceren heeft ’t Vosje & van der Linde al meerdere keren voor haar rekening genomen. Een chique en stijlvol galafeest waarbij uiteraard de entourage helemaal in stijl is met het doel van de avond. Het menu is prachtig, vaak minimaal vijf-gangen. Uiteraard wordt zo'n avond opgeluisterd door muziekensembles in stijl.

contactprint pagina