Zeilschip de Amazone 0900-BELFEEST (2353337)

De Amazone biedt als zeilend partyschip een unieke lokatie voor uw familiefeest, personeelsuitstapje of zakelijke bijeenkomst. Een evenement op deze trotse driemaster wordt een onvergetelijke ervaring. Groepen van 25 tot maximaal 125 personen treffen aan boord een luxe en comfortabele ambiance met een uitstekende culinaire verzorging.

Max. personen: 125
Aantal dekken: 2
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen ?
Aantal bars: 1
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Een evenement op deze trotse driemaster wordt een onvergetelijke ervaring. Aan dek kan actief worden geparticipeerd bij het zeilen en navigeren. Natuurlijk kan er in de comfortabele zitgelegenheid aan dek rustig worden genoten van zon,water en wind.

Benedendeks vindt u de bar en de gezellige lounges met onder andere de boordbibliotheek. Het dekhuis biedt uitzicht naar buiten zodat ook zonder de elementen te trotseren kan worden genoten van wat zich buiten afspeelt.

De Amazone biedt de mogelijkheid om stilliggend of varend parties, produktpresentaties en trainingen te organiseren. Dat hiertoe over de aanwezige videoapparatuur kan worden beschikt spreekt voor zich. Bij feesten kan de dansvloer worden vrijgemaakt en een band worden opgesteld.