Ameland 0900-BELFEEST (2353337)

Op partyschip de Ameland, voorheen veerboot op de Wadden, kan men na een recente, zeer grondige verbouwing, luxueus vertoeven. In het 275 m2 grote 'Grand Café' kunt u met uw gasten op eigentijdse wijze genieten van een consumptie of buffet. Het 'Grand Café' heeft een unieke binnenhoogte van bijna 5 meter, waardoor deze ruimte ook uitermate geschikt is voor dia-, video- en produktpresentaties, live optredens, modeshows en gala- en andere grote feestpartijen. Vanaf het ruime bordes met Chesterfield meubilair heeft men een prachtig uitzicht op het 'Grand Café'.
Via het bordes kan men in de 'Panorama salon' komen, hier heeft men een grandioze uitkijk op de vaaromgeving en er is plaats voor zo'n 150 personen.

Virtuele rondleiding Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >>
Max. personen: 600
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 4
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 450
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Partyschip de Ameland >>
M.P.S. Ameland onderscheidt zich verder door de uitstekende audio voorzieningen en de aparte gehandicapten toiletten. Er is een krachtstroom installatie en er kan overal levende muziek worden opgesteld.

Culinair vergroting >>Het restaurant op de Ameland voorziet in een professionele keuken waar onze witte brigade garant staat voor de verzorging van borrelhapjes, diverse koude en warme buffetten en indien gewenst een zesgangen diner.

 

Ook voor een barbecue, Captains diner, visschotel, rijsttafel, Grand Dessert buffet, haringkar, poffertjeskraam of gewoon een lekker broodje kunt u bij ons terecht. Alles wordt vers bereid in de eigen keuken, aan boord.

 

Buffetten geheel in stijl van het themafeest!


Varend
Vergroting >>
Grand Cafe
De bar
Feest op het water
Vergroting >>
Grand Cafe met podium

Panorama Salon
Vide Dek vergroting >>
Vide Dek

Met onze kaptein altijd een behouden vaartDe Ameland voor elk feest