Partyschip Amulet 0900-BELFEEST (2353337)

Het schip is in 1966 gebouwd en zeer recentelijk aangepast aan de sfeervolle "moderne" eisen van deze tijd. De beide salons zijn voorzien van prachtig ingelegde parket vloeren die een lust zijn voor het oog. Het schip is ruim en beschikt over los meubilair zodat iedere gewenste opstelling mogelijk is.

Max. personen: 175
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 3
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 125
Aantal bars: 1
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
De achtersalon.
Visgraat parketvloer en grote ramen met een perfect uitzicht. Deze salon leent zich perfect om een buffet op te stellen. Toegang tot het mini-achterdek, waar het heerlijk verblijven is.
De bovensalon
Ook hier panoramaramen en de mooie gelakte parketvloer. In deze salon zit een glazen lichtkoepel welke een bijzonder mooie lichtval geeft. Door het losse meubilair zijn vele opstellingen mogelijk. Via 2 teakhouten deuren komt u op het achterdek. Hier vindt u een teakhouten bar, rotan meubilair, buxuxbomen en u kunt hier heerlijk zitten onder enkele grote parasols.

De Amulet heeft door haar ideale afmetingen en haar klasse bepaling toegang tot alle vaargebieden van Nederland. Een ludieke wetenswaardigheid van het schip is dat de stuurhut mechanisch is! Dit betekent dat deze kan "inklappen" en hierdoor kan de Amulet zelfs onder hele lage bruggen door zonder om een opening te vragen!

De bar
De bar van de amulet is zeker een bezoek waard, voorin in de boeg heeft u door de hier aanwezige grote ramen vanaf uw barkruk een goed zicht.