Partyschip Classic Lady 0900-BELFEEST (2353337)

De Classic Lady is een voormalig Rijn-dag-passagierschip. Het is in 1994 naar Nederland gehaald en geheel aangepast aan de eisen van de negentiger jaren. Het schip heeft een gezellige klassieke uitstraling en gemoedelijke sfeer, waar een ieder zich thuis zal voelen. Met een uiterst smaakvol ingericht interieur er is veel gebruik van teakhout en koper.

3 ruime salons die op verschillende manieren met elkaar zijn bereikbaar vanuit de centrale hal. Ze staan met elkaar in verbinding maar zijn ook afzonderlijk van elkaar te gebruiken.
De achtersalon met een centrale dansvloer en biedt plaats aan maximaal 125 personen. Het meubilair is los inzetbaar en bestaat uit riante rieten stoelen met kussens. Aan beide zijkanten zijn trappen naar de lager gelegen toiletten en het Casino met BlackJack- en Roulettetafels.
In deze salon bevinden zich 2 bars in de doorgang naar de centrale hal.
Deze salon is prima te gebruiken voor presentaties of bijvoorbeeld een vergadering of congres.
In de achtersalon is plaats voor 240 personen.

Max. personen: 700
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 3
Aantal restaurants: 2
Aantal zitplaatsen 300
Aantal bars: 3
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Voorsalon
De voorsalon heeft een eigen bar, een glazen doorkijk naar de ondersalon. In het plafond is een glazen dak dat eventueel ook open kan. In de voorsalon is plaats voor 120 personen.
Ondersalon
Hier vindt u de dansvloer met aan beide kanten losse tafels en stoelen. Plaats voor 90 personen.

Zonnedek
Het riante zonnedek over de lengte van het schip daar is zelfs ruimte voor een tent. Meestal staan hier gezellige zitjes met parasols. Vanaf dit dek heeft u een prima uitzicht over het landschap.