Partyschip Hanzestad 0900-BELFEEST (2353337)

Van voor tot achter, van onder tot boven, van stuurboord tot bakboord, is partyschip 'Hanzestad' speciaal ontworpen om het alle gasten naar de zin te maken. Dankzij een panoramisch uitzicht op het voorbij glijdende landschap lijkt het wel of alles dubbel gezellig en smaakvol is. Want de 'Hanzestad' is een varend partyschip! Spectaculair is het buffet dat zomaar vanuit de keuken door dansvloer omhoog komt. Het zonnedek is berekend op royale belangstelling tijdens mooie dagen, terwijl binnen de verwarming en airconditioning onder alle weersomstandigheden een aangenaam verblijf garanderen. De 'Hanzestad' is gastvrij voor iedereen. Het schip is rolstoel-vriendelijk. De sanitaire voorzieningen zijn zonder meer uitstekend en compleet met een gehandicaptentoilet en babykleedruimte.

Max. personen: 200
Aantal dekken: 1
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen ?
Aantal bars: 1
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt Ja
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking

VERRAS UW GASTEN MET EEN PARTY RIVER CRUISE
Een feest met vaart. Een varend feest. Een feest zoals nog nooit eerder is geweest. De 'Hanzestad' van Rederij Keur. Het eten en drinken aan boord van het partyschip zijn van onberispelijk niveau. De dansvloer is schitterend verlicht, ballroom-size van formaat en berekend op live-entertaiment.

MAAK ER EEN HUWELIJKSBOOT VAN
Een trouwfeest aan boord van de 'Hanzestad' wordt een onvergetelijke dag voor bruidspaar en gasten. Rustig varend geniet men van de omgeving, maar natuurlijk ook van al het culinaire en creatieve waarmee u aan boord verrast kunt worden. Van barbecue tot koffietafel van warm en/of koud buffet tot exclusief diner-dansant: het kan allemaal. De dansvloer is ruim bemeten, live-muziek en 'stukjes' vinden met gemak een mooie plek. 's Avonds maken we er graag een 'Moonlightcruise' van en ontsteken we de feestverlichting.

HUUR 'M VOOR EEN VAREND FEEST...
Feest met vrienden, familie, collega's, club- of huisgenoten? Heel het schip ligt voor u klaar en vele waterwegen wenken: 'welkom!' Natjes of droogjes: we hebben een keus waar je U tegen zegt. Perfect van kwaliteit, betaalbaar geprijsd.

...OF VOOR DE ZAAK
Mocht het weer eens de hoogste tijd zijn om uw relaties of werknemers bij de zaak te betrekken, breng ze dan écht in beweging. Van dealerdag tot produktpresentatie, van studiebijeenkomst tot personeelsfeest: U scoort met een cruise op de 'Hanzestad'! Afhaken is moeilijk, iedereen zit in hetzelfde schuitje en vaart mee.