Marco Polo 0900-BELFEEST (2353337)

Wie verre reizen doet, kan veel verhalen. Dat gold zeker voor Marco Polo (1254-1324). Deze Venetiaanse ontdekkingsreiziger verbaasde zijn landgenoten met de verhalen over zijn tochten naar het hart van het Mongoolse rijk, diep in Azië. Hij genoot er de bescherming van de grote Qoebilai Chan en verbleef van 1275 tot 1291 in Mongolië. In 1295 keerde hij terug in Venetië, waar hij zijn ervaringen te boek stelde.

Een tocht met de Marco Polo is een ontdekkingsreis in het klein. Zowel op het dek als binnen kunnen uw gasten genieten van een fraai uitzicht. Het weer kan dus nooit een spelbreker zijn. Op verzoek zal de kapitein tijdens de reis graag tekst en uitleg geven bij de bezienswaardigheden.

Max. personen: 300
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 0
Aantal zitplaatsen ?
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt Ja
Airconditioning Ja
Lift Ja
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Marco Polo partyschip
De Marco Polo is van veel faciliteiten voorzien. De inrichting kan worden aangepast aan de grootte van uw gezelschap en het programma.

Betreffende de catering, audiovisuele middelen en entertainment maken wij u graag een passende offerte.

Voor invaliden zijn speciale voorzieningen getroffen, zoals liften en aangepaste toiletten. Uiteraard beschikt het schip over de meest geavanceerde navigatieapparatuur en besturingssystemen. Met de Marco Polo koerst u dan ook op volle kracht naar een geslaagd event!