Europa’s grootste evenementenschip 0900-BELFEEST (2353337)

Ervaar Europa’s grootste evenementenschip!
Ongekend in al zijn facetten. Meer ruimte en mogelijkheden dan welk party schip dan ook. Concerten en theathervoorstellingen, productpresentatie’s, van stad naar stad. Beurzen, modeshows en bussinesevents op het water. In september 2003 in de vaart, zo groot, uniek en spectaculair dat zelfs alle verwachtingen werden overtroffen. Ervaar het zelf en reserveer de nieuwe locatie voor ongekende evenementen.

Max. personen: 750
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 3
Aantal restaurants: 2
Aantal zitplaatsen 425
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking
Beleef de Vrijheid Water geeft een gevoel van vrijheid. Alleen dat al maakt een evenement op dit schip tot een unieke gebeurtenis. Maar wij gaan nog veel verder met vrijheid.

Zo bent u bijvoorbeeld niet gebonden aan 1 haven of ligplaats, maar u kunt in tal van plaatsen in Nederland, België en Duitsland een fantastische locatie laten aanleggen. Ideaal voor internationale productpresentatie’s of concerttournees; niet afbouwen maar doorvaren. Ook de inrichting biedt u alle vrijheid. Strak en neutraal is de basis, dus makkelijk aan te passen naar elke gewenste sfeer, bijvoorbeeld passend bij uw bedrijfsidentiteit of bij het thema van een personeelsfeest. Nagenoeg alles is mogelijk, mede dankzij de afmetingen die voor een schip ongekend zijn.

Voel de ruimte Ruimte Het is moeilijk voor te stellen. Eigenlijk moet u het voelen en meemaken. Wat ruimte, echt veel ruimte, maakt zoveel meer mogleijk. Wat dacht u van 1500 mensen tegelijk op een evenementenschip? Het kan hier, niet voor niets europa’s grootste. Maar liefst 86 meter lang, 16 meter breed en een benutbaar oppervlak van 2.800 vierkante meter, verdeeld over twee binnendekken en een enorm buitendek met volledig ingerichte openlucht-bar.

Nog belangrijker is de hoogte: tot wel 5.5 meter! Uniek voor een schip. En essentieel voor het opzetten van grote beursstands. Het is verdeeld in de Arctic Room, Pacific room, Indian Room en Atlantic Room.
Vier locaties op zich, elk voorzien van de meest moderne licht en geluidapparatuur. De verschillende “rooms”kunt u bovendien combineren tot nieuwe ruimtes, wat talloze variatiemogelijkheden biedt.

Geniet van variatie Wanneer u een event organiseert, of dat nu een bedrijfsfeest is of een productpresentatie, dan wilt u zich natuurlijk onderscheiden. Anders dan anderen, anders dan uw vorige event.
Een varende locatie is al onderscheidend van zichzelf, met een heel nadere beleving dan de geijkte locaties aan de wal. Extra bijzonder is natuurlijk dat dit het grootste evenementenschip van Europa is. Welk ander schip biedt u bijvoorbeeld een on-board helikopterhaven voor Vip gasten.

Bovendien kunt u eindeloos varieren. In aanlegplaats, in ruimte, in binnen of buiten, in licht, in aankleding, catering etc. Dit maakt van elk evenement een uniek en onderscheidend evenement.
Altijd weer anders. Net als water.

Ervaar het zelf, maak een afspraak voor een kennismaking.
Geïnteresseerd in de unieke mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Gezamenlijk kunnen we dan bespreken wij ons gaan inzetten om uw evenement onvergetelijk te maken. Natuurlijk komen we voor dat gesprek bij u langs, maar misschien vindt u het leuk om bij ons een kijkje te nemen.

Bel voor een afsrpaak of een vrijblijvende offerte met 0900-BELFEEST (2353337) of gebruik ons boekingsformulier!

Het vaargebied is onbeperkt en in overleg. Graag maken wij u er wel op attent dat wij voor de ligplaatsen afhankelijk zijn van de toestemmingen van de havendiensten. Wij doen uiteraard altijd ons uiterste best het schip op de door u gewenste plaats aan te meren.

Entertainment Uiteraard is het verzorgen van entertainment een van de services van 't vosje.
Dit kan van Casino, Karikatuurtekenaar, Table Magic, animatie acts, tot zangers zangeressen, duo’s, bands en BN’ers zijn, in overleg met een onzer medewerkers, zullen wij u graag adviseren.

Afmetingen: Lengte 86 mtr Breedte 16 mtr Hoogte 8.75 mtr Interne Hoogte 5.50 mtr Vloeropp 2800 m2.