Partyschip Pureliner 2 0900-BELFEEST (2353337)


Max. personen: 600
Aantal dekken: 2
Aantal kamers/zalen: 2
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 280
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt Ja
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking

PURE-LINER
A New Event Dimension

Pure-liner biedt toegang tot de wereld van vernieuwing en inspiratie. Twee uniek varende evenementenlocaties voor productpresentaties, beurzen, kick-off 's en bedrijfsfeesten.

Beide schepen hebben een capaciteit tot 600 personen.
En door de schepen aan elkaar te koppelen, kunnen wij zelfs evenementen tot 1200 personen verzorgen.
De bijzondere architectuur en moderne presentatiemiddelen bieden een omgeving waar u uw gasten op buitengewoon representatieve wijze kunt ontvangen.
Het unieke van beide schepen is dat alles in te delen is naar uw wensen. Zo kunnen wij voor u een chique sitdown dinner organiseren maar ook een walking dinner met spectaculair feest! Daarnaast zijn ook presentaties of beurzen bij ons heel goed mogelijk.

Onze schepen zijn van alle technieken en faciliteiten voorzien om van ieder evenement een onvergetelijk spektakel te maken. En naar wens, nemen wij al uw zorgen uit handen. Catering, inrichting, decoratie en zelfs entertainment kan door ons team worden verzorgd.

Wij ontvangen u graag op één van onze kantoren in Nederland of Duitsland voor een rondleiding. De thuishaven van de Pure-liner 1 is in Keulen, de Pure-liner 2 kunt u in Amsterdam bezichtigen. Maar vrijwel overal waar water ligt, kan de Pure-liner aanmeren. Het is allemaal mogelijk!
Meer weten? Neem contact met ons op en wij bespreken graag met u de mogelijkheden.

Pure-liner
Nieuwendammerdijk 538
1023 BX Amsterdam
T. +31 (20) 4940188
F. +31 (20) 6182752
www.pure-liner.nl
info@pure-liner.nl