Partytenten en tent paviljoens op (eigen) locatie
 
Uw eigen gebouw, tuin of loods kan natuurlijk voor sommige evenemten en feesten perfect zijn.
Naar wens decoreren wij uw ruimte zodat er een feest gegeven kan gaan worden. Wat ook vaak gedaan wordt is het bijplaatsen van tenten pavaljoens, kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden.
Meer informatie nodig? Schoom niet maar vraag het hier aan >>
Party tenten

PartytentBijvoorbeeld de Tuin partytent
E13000 Tuin partytenten zonder zijwanden € 14,73
E13001 Zijwand voor tuin partytent € 5,00
E13005 Walkway koppelbaar vanaf € 197,17
Voor het huren van een partytent in wat voor maat dan ook of misschien wel 10 tenten bent u bij ons aan het juiste adres. tenten complex feestOnze tenten zijn goed en worden netjes onderhouden. We hebben enorm veel afmetingen, uitgebreide informatie vindt u in onze verhuurfolder vanaf pagina 65.

Bekijk hier onze verhuurfolder >>

Complete paviljoens

Partytenten vergrotingDankzij het vakmanschap van sfeermakers, decorbouwers, koks en gastheren en -vrouwen wanen uw gasten zich een dag of avond in een andere wereld.

Het kost moeite om uw gasten te bewegen de partytent te verlaten na afloop van het feest. En reken maar dat er over na gepraat wordt.tent vergroting >>

De opbouw
Tent paviljoen de opbouwBij op- en afbouw worden personeelskosten op nacalculatie doorberekend. Klik voor vergroting van deze afbeeldingIndien uzelf meehelpt kunt u kosten besparen. Bij geen hulp bij de op- en afbouw wordt 50% toeslag berekend. Het aantal benodigde personen hangt af van de afmeting van de tent. Er komen altijd 2 medewerkers van tvosje en/of Horecarent mee.
Niet meer twijfelen.... Reserveer hier u tent

Een kleine simpele tent is snel en eenvoudig besteld een grote ook maar daarvoor hebben we toch iets meer informatie nodig, zoals over de locatie waar hij komt te staan etc.

Reserveer nu uw tent >>