HorecaRent   contactprint pagina
Verhuur brochure

U kunt de verhuurbrochure downloaden via onze horecarent website downloaden. KLIK HIER >>

Per post:
U kunt hem per post ontvangen, mail ons dan of bel ons op 0900-2353337, dan heeft u hem de volgende dag in huis.

 
Panden en auto's

U vindt Horecarent™ op industrieterrein Tonisseweg, in Oude Tonge, direct aan de N59. Op de kruising tussen Zuid Holland, Brabant en Zeeland. Bijvoorbeeld: Rotterdam is 20 minuten rijden, evenals Dordrecht, Zierikzee, Bergen op zoom, Roosendaal en Breda. Vanaf deze locatie vervoert Horecarent™ alles wat u nodig heeft voor succesvol feest. Met bestelauto’s voor snelle, kleine leveringen; met vrachtwagens in drie verschillende versies voor economische levering op maat van door u gehuurde goederen; en met grote combinaties, als het gaat om omvangrijke partijen.

Assortiment verhuur >>

 
Kwaliteit & onderhoud

Horecarent™ beschikt over een technisch team dat alle goederen in perfecte staat houdt. Beschadigingen, hoe miniem ook, worden direct hersteld in onze technische ruimte en timmerwerkplaats. Alle apparatuur ondergaat regelmatig technische tests om een probleemloze werking te garanderen. Ook bij geringste tekortkomingen blijft het apparaat achter in de technische werkplaats voor reparatie. Pas als de teststraat gepasseerd is, zet Horecarent™ het apparaat weer in voor verhuur.

Assortiment verhuur >>

 
HOT tips
Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
 
 
Huren zo gek nog niet! Geen zorgen,
goedkoop, professionele kwaliteit
 
Assortiment

HorecarentVoor onze party’s hebben wij alle benodigde horeca en partymaterialen. Party’s van 10 tot 1000 personen kunnen wij inrichten. Al deze materialen staan bij ons in het magazijn. Deze materialen hebben wij ook beschikbaar gemaakt voor de verhuur. Dit gebeurt onder de naam Horecarent™.

PartyschotelsDe website cq webwinkel van Horecarent™ is nog niet operationeel, u kunt uw huurmaterialen bestellen via onze site www.partyschotels.nl of u kunt telefonisch op 0900-2353337 of anders per e-mail een bestelling plaatsen. Ook kunt u onze catalogus aanvragen, die wij u vervolgens kosteloos toesturen, hierin staan 90 pagina’s huurmaterialen met omschrijving.

Assortiment verhuur >>

 
Magazijnen

Een assortiment, zo uitgebreid als dat van Horecarent™, vraagt om een doelmatige opslag. Veilig, snel toegankelijk en met de geringste kans op beschadigingen. Onze magazijnen zijn daarom ruim van opzet. De logische indeling zorgt voor een optimale toegankelijkheid en garandeert een snelle, efficiënte werkwijze.

Assortiment verhuur >>

 
Logistiek
Stijlvol, van hoge kwaliteit, onbeschadigd en natuurlijk brandschoon. Dat verwacht u van de goederen die u bij Horecarent™ huurt. En dat is precies wat Horecarent™ u garandeert. Na terugkeer in het centrale magazijn ondergaan alle verhuurde goederen een stevige reinigingsbeurt. Dat geldt voor het serviesgoed, het bestek en het glaswerk, maar ook voor de tafels, de biertapinstallaties en zelfs voor de tapijten. Onze wasstraat is voor dat doel van alle gemakken voorzien. Na reiniging worden alle items weer zorgvuldig opgeborgen in speciale karren, flightcases, containers, kunststof dozen, kratten of hoezen. Porselein en bestek sealen we opnieuw in. Onze rolcontainers zijn er in vele uitvoeringen, waaronder gestoffeerde versies voor optimale bescherming van de goederen en metalen uitvoeringen voor gebruik in hygiënegevoelige ruimtes. Over kwaliteit gesproken…!
 
contactprint pagina