Catering ca·te·ring (de ~)
1 levering van maaltijden
  contactprint pagina
Trends

Steeds meer mensen ontdekken het gemak en de kwaliteit van onze partyschotels. via de online bestel website partyschotels.nl hier bestel je eenvoudig de heerlijkste
gerechten, ambachtelijke en exclusieve salades, hapjes en partyschotels. Zelf afhalen of laten bezorgen binnen 48 uur heeft u ze in huis. Uw gasten versteld zullen staan, de avond kan niet meer stuk.
Partyschotels.nl >>

 
Gerecht van de maand

Gerecht cateringPita broodje gevuld met kerrie-mangosalade en rauwe ham.

Een lekker licht en fris lunch gerechtje. De ham kan eventueel worden weggelaten.Ingrediënten:
1 mango
0.2 komkommer
4 pita broodjes
200 gr. ham, rauwe
150 gr. kipkerriesalade
4 blaadjes ijsbergsla
1 tl. tijm, gedroogde
Peper

Benodigdheden:
Benodigde materialen: een broodrooster.

Bereidingswijze:
Schil de mango en snijd het vruchtvlees in plakken van de pit. Snijd de helft van de plakken in kleine stukjes en schep deze met de tijm door de kipkerriesalade. Breng de salade op smaak met peper. Snijd de ijsbergsla in dunne reepjes en de komkommer in dunne plakjes.

Rooster de pita broodjes in de broodrooster en snijd ze overlangs door. Leg de onderste helften op de borden en verdeel de reepjes sla erover. Schep de kerrie-mangosalade erop. Rol de plakjes ham op en leg ze met de mango plakken en komkommer plakjes schuin op de salade. Leg de bovenste helften van de pita broodjes erop.
Meer gerechten >>


Informatie en/of boeking >>

 
HOT tips

Partyschotels
Buffetten
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
Recepten hotRecepten

 
Gerechten, ontbijt, lunch, brunch, overheerlijk
altijd vers, de kunst van het opdienen.
Catering

U overweegt een aanvraag te doen voor Catering, dit is een heel ruim begrip. Wij geven op deze pagina algemene informatie over catering. Aangezien wij een middelgroot bedrijf zijn kunnen wij u een volledig assortiment aan bieden.

Met bijzondere vragen houden wij echter altijd rekening; graag bekijken wij in onderling overleg afwijkende mogelijkheden.
Hiervoor kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Voor niet in deze informatie opgenomen service verlening brengen wij desgewenst graag een offerte uit.
Informatie en/of boeking >>

 
BBQ

BarbecueSteeds vaker krijgen wij aanvragen voor het verzorgen van BBQ bij particulieren. Dit is iets dat we bijna allemaal graag doen in de zomer. Een goed verzorgde barbecue is zeer geschikt voor uw feest of evenement. U heeft dank zij ons alle tijd voor uw gasten en kunt ook genieten van onze overheerlijke gerechten.

Barbecue spies Informatie en/of boeking >>

 
Buffetten

BarbecueHeerlijke buffetten wij hebben een ruim assortiment van de door ons verzorgde buffetten hier online gezet. Allemaal tot in de puntjes verzorgd natuurlijk.

Meer buffetten >>

 
Lunch en brunch service

Lunch brunchBoerenbrood, koffiebroodjes, croissants, boerenbruin, berlinerbollen, tijgerbollen, luxe broodjes, harde broodjes,maanzaadbroodjes, bruine broodjes, krentenbollen, krentenbrood, krakelingen Koek, beschuit, roggebrood
Boter, jam, kaas, ham, fricandeau, cervelaat, ardennerham, overheerlijke zult. Huzarensalade Manden met vers fruit Diverse soorten vlaaien, zoals kersen, abrikozen, appel en pruimen Kalfsragout en/of Fricassée van kip in kerrie­saus Gebraden saucijsjes Koffie, thee, melk, karnemelk, jus

Meer lunch en brunches >>

contactprint pagina