Bedrijfsuitje   contactprint pagina
Zo maar of toch een doel?

Het klinkt misschien vreemd maar de reden van het bedrijfsuitje is van wezenlijk belang voor de programmering en de groepsgrootte. Zo moet je nooit de partners uitnodigen als het om team building gaat en ze moeten juist wel mee als je met het bedrijf iets te vieren heeft (jubileum, record prestatie, jaarlijkse traditie, verhuizing)

Natuurlijk moet het kunnen zomaar gezellig met zijn alle een dagje wat anders beleven, dit levert u als baas slechts een gezellige dag en/of weekend op. Een weldoordacht bedrijfsuitje zal u helpen uw doelstellingen te bereiken.
Onze Event specialisten hebben jaren lange ervaring om via een gezellige dag/ weekend uw doelstellingen te helpen verwezenlijken. Alles wat nodig is om uw bedrijf door een moeilijke tijd heen te brengen of om de zaak even strak op de rails te krijgen of te houden.

 
HOT TIPS
Themafeesten
Partyboten
Personeelsfeest
Feest locaties
Boeken en/of informatie
 
Creatief of liever niet?

videoproducties met thema of wat dacht u van een educatief en overheerlijke wijnseminair?
Voorbeelden...neem snel contact met ons op en wij geven na een intake gesprek een doeltreffend en passend bedrijfsuitje.
Informatie en/of boeking >>

 
Stappenplan
1. Wat is het doel van het bedrijfsuitje / bedrijfsfeest?
2. Stel het aantal deelnemers en het budget vast.
3. Inventariseer de verwachtingen van de feestgangers en stel je prioriteiten vast.
4. Zoek enkele mogelijke programma's uit voor het bedrijfsuitje.
5. Boek de diverse onderdelen van je programma en nodig alle deelnemers uit.
6.Bezorg de feestgangers een leuk bedrijfsuitje.
 
Fusies, teambuilding, media belangstelling,
uitbreiding, sportief en/of creatief . . . . . . .
 
Sportieve event's

U wilt uw personeelsleden eens iets anders voorschotelen dan het geijkte jaarlijkse feest avondje.
U zoekt andere wegen om uw medewerkers een ontspannende dag aan te bieden. Een dag vol plezier en ontspanning, maar liefst ook met een toegevoegde meerwaarde. Zoals verbetering van de communicatie of het versterken van de collegialiteit binnen het bedrijf. Denk dan eens aan een sportieve oplossing!
Meer over sportieve bedrijfsuitje's>>

 
Budget

Hoe kom je aan een acceptabel budget?
Stel een plan op met doelstellingen en overtuig daarmee jouw werkgever van het nut van juist dit bedrijfsuitje! Plunder anders de kas van de feestcommissie voor het bedrijfsuitje. Waarschijnlijk heb je een te klein budget. Maakt niet uit want iedereen heeft dit probleem. Je kunt het waarschijnlijk beter niet tegen je baas zeggen maar het gebeurt regelmatig dat een kleine financiële aanvulling van de deelnemers snel tot een ruimer budget kan leiden. Ook een idee en niet ongebruikelijk is om b.v. de partners om een bijdrage te vragen.

Wij helpen graag. Informatie en/of boeking >>

 
Valkuilen bij een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest

Eerst de planning publiceren en daarna een intekenlijst rond laten gaan. Dit maakt het een stuk moeilijker, als je bijv. een boot gaat huren om te gaan zeevissen en je krijgt daarna maar drie aanmeldingen dan sta je voor een dilemma. Probeer dit te voorkomen op bedrijfsfeesten.

Als de luidste stem wil gaan paintballen moet je uitzoeken of dat ook de wens is van de meerderheid. Dat geldt ook als jouw hobby postzegels verzamelen is dat niet iedereen in de rij staat om ook daadwerkelijk naar het postzegel museum te gaan.

contactprint pagina