Sportief   contactprint pagina
Sportieve teambuilding en plezier!

U wilt uw personeelsleden eens iets anders voorschotelen dan het geijkte jaarlijkse feestavondje.
U zoekt andere wegen om uw medewerkers een ontspannende dag aan te bieden. Een dag vol plezier en ontspanning, maar liefst ook met een toegevoegde meerwaarde. Zoals verbetering van de communicatie of het versterken van de collegialiteit binnen het bedrijf. Denk dan eens aan een sportieve oplossing!

Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe programma's bijgekomen en is er een constante verandering en verbetering van de activiteiten gaande.Dit doen wij om het voor U interessant te maken en te houden.
Graag zien wij U weer terug als klant in ons Survival Bos of het fort "De Hel".
Informatie en/of boeking >>

 
Survival Weekend

2 dagen boordevol activiteiten in de bossen van Nederland, waarbij dropping, abseilen, tokkelen, klimmen, boogschieten, barbecue en paintball zéér gewoon zijn.
Informatie en/of boeking >>

 
Spel survival

3 a 4 uren Boogschieten, Stormbaan, Klimmen & Abseilen, Indianenbrug en spel onder leiding van deskundige instructeurs. Leuk voor bachelor parties, sport(scholen) groepen en bedrijfs feesten.
Informatie en/of boeking >>

 
Teambuilding

Teambuilding kan voor U de manier zijn om de groep waarin of waarmee U werkt tot een beter werkniveau te brengen. Waarom dit belangrijk is zal U zeker duidelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan een betere sociale omgang wat zeker zal resulteren in een hogere omzet van Uw firma en de juiste uitstraling die U voor ogen heeft.
Informatie en/of boeking >>

 
Avontuurlijk paardrijden

Een spannend en sportief beginners/gevorderde weekend paardrijden en survival, voor degene die durven.
Informatie en/of boeking >>

 
Green Ride

Door een echte Amerikaanse GMC legertruck op ludieke wijze worden opgehaald en weggebracht. Leuk voor groepen die het programma in willen luiden met een spannende rit.
Informatie en/of boeking >>

 
Extra informatie

In overleg met de oprdrachtgever kan, naast de sportieve, ook een culturele of creatieve invulling worden gegeven, zowel in binnen- als buitenland.Door onderlinge samenwerking kunnen we altijd maatwerk leveren, zelfs voor grote groepen.
Zorg voor milieu en natuur.
Fraaie natuur en een gezond milieu zijn belangrijke ingrediënten voor de buitensport.
Van der Linde Evenementen & Organisatie deelt dan ook de zorg voor het behoud hiervan.
Wij voorkomen beschadigingen van oevers, bomen of struiken, verstoring van wild en overlast voor omwonenden. Afval wordt uiteraard opgeruimd.
Uw verblijf
Met alle comfort of real survival?
Overnachten behoort ook tot de mogelijkheden, van een sfeervol kasteeltje tot een hotel, tent, bungalow, blokhut of groepsaccomodatie of een zelfgemaakte bivak onder de sterrenhemel.
Catering service
Van een luxe buffet (midden in de bush) tot een eenvoudige barbeque of lunch pakket.

 
Teamspirit, frisse boslucht, onderlinge competitie,
spanning, actief en fit!
 
Paintball

Hoe wordt het spel gespeeld?
Door zo veel mogelijk tegenstanders uit te schakelen met het paintball geweer. Wordt een deelnemer door een verfkogel geraakt, dan kan voor hem op dat moment de strijd voorbij zijn. Onze deskundige spelleiders bepalen of men verder speelt, of dat men zodanig getroffen is dat verder spelen onmogelijk is geworden. Het volgende spel beter spelen hoor!
Na een grondige uitleg van spel en veiligheidsregels, maakt men zich gereed om het "strijdtoneel" te betreden. Aangekomen in ons daarvoor speciaal ingerichte Paintball & Survival Bos, krijgt iedere speler de volgende attributen in bruikleen verstrekt:

  • een Commando overall
  • een gezichtsomsluitend veiligheidsmasker met bril
  • het semi-automatisch PAINTBALL gun(Tippmann 98)
  • 50 paintballs
  • 100 paintballs voor groepen met meer dan 35 personen

Er zullen afwisselend diverse door ons ontwikkelde spelen gespeeld worden zoals: Verover de vlag, De hinderlaag, Zoek de bom, Kill them all, enz. Extra kogels kunnen worden bijgekocht voor € 0,11 per stuk.

Het is altijd mogelijk om tussendoor uitgebreid te lunchen of na afloop feestelijk te barbecuen.
Informatie en/of boeking >>

 

 
Hell day

Laat U verrassen, een unieke dag in en op het fort "De Hel" nabij het pittoreske vesting stadje Willemstad (wb). Tijdens dit unieke evenement bestaat voor de picasso's onder ons de mogelijkheid om een olieverf op glas te schilderen die als aandenken kan worden meegenomen, leuk voor op kantoor en/of huiskamer. Dit tegen meerprijs Max. 15 personen per kunstwerk. Het programma is te vergelijken met de Spel Survival.
Informatie en/of boeking >>

 
HOT TIPS

Themafeest
Personeelsfeest
Partyboten
Referenties
Boeken en/of informatie

 
Dropping . . . . Zwerftocht

De groep wordt in verschillende kleine groepjes afzonderlijk gedropt. Een Van der Linde-instructeur legt U uit wat de dropping inhoudt en wat U zoal kunt verwachten. Vanaf dat moment laten wij het aan U over. Uw wapen voor de Duisternis is slechts Uw eigen zaklamp. En onthoud daarbij de basisregel: "blijf op het pad en pas op voor verdwalen". Een spannende tocht met vele opdrachten zoals Touwbaan, Boog en Paintball schieten. Samen met Uw buddy of groep. De buddy/groep kan zijn: collega, clubgenoot, vriend, kennis of familielid. De tocht kan zo zwaar gemaakt worden als U dat wilt.
(Zowel bij dag als bij nacht mogelijk).
Informatie en/of boeking >>

 
contactprint pagina