De historie    
Het begin

In 1983 is de huidige algemeen directeur Johan van der Linde in het Horeca vak gestart, Dit gebeurde in een kleine dorpscafetaria in Oude Tonge. In 1983 werd er al een start gemaakt met het verkopen en samenstellen van Salades en Partyhapjes, maar ook het bezorgen van maaltijden was al een belangrijke activiteit.

 

 

 

In 1990 werd de cafetaria uitgebreid met een Cafe-Restaurant, waarna alles in een stroomversnelling ging. In 1992 werd hier weer een biljart en recreatiezaal aan toegevoegd. Omstreeks deze tijd kwam ook het cateren van het personeel van bouwondernemingen bij het bouwen van de Philipsdam er bij. Een plaatselijke ondernemer vroeg of “wij ook catering deden” en toen begon het pas echt. De eerste echte grote partycatering opdracht was voor Trencon Vuurvast B.V. van dhr. Lekkerkerk. Deze partij bezorgde ons veel werk en stress, dit was voor Johan van der Linde helemaal nieuw. Maar na weken van voorbereiding, 3 dagen opbouwen en daarna de geplande party, was het resultaat verbluffend. Na afloop van de party vroegen wij; “was alles naar wens” en de opmerking die wij mochten ontvangen was voor ons de kroon op het werk; “schitterend, perfect verzorgd, niets dan complimenten, we hebben het gemaakt”. Wij zijn dhr. Lekkerkerk dan ook nog steeds dankbaar, dat hij ons deze kans heeft gegeven.

 
Nieuw pand

In 1997 hebben wij een nieuw pand gebouwd voor onze catering activiteiten, de keuken was echter nog steeds bij het Restaurant gevestigd, in december 2003 is er een spiksplinternieuwe hypermoderne keuken neergezet, waaruit de heerlijkste creaties te voorschijn komen.
De vestiging te Oude Tonge is momenteel 3000 M2 groot, waarvan 1400 m2 loodsruimte, keukens en kantoren. Vanuit deze locatie verzorgen wij met onze medewerkers wekelijks de partijen en evenementen en niet te vergeten de toelevering aan partycentra en partyschepen.

 
 
 
 
Mond tot mond reklame

Door de hartverwarmende woorden van onze eerste klant besloten wij om verder te gaan in de catering, we hoefden er niet voor te adverteren, 1 paar dagen na deze party, werden we al gebeld, “kan je zo iets ook bij ons doen?” en zo ging het verder, van de ene partij kwam de andere. En nu zitten we op gemiddeld 4 tot 5 eigen partijen per week. Een continue afname van party en saladeschotels via onze webwinkel, een wekelijkse bezetting van onze eigen partyboot, leveren we bij diverse partycentra en partyboten wekelijks buffetten en hapjes en worden we door particulieren, maar ook ministeries, TV productie maatschappijen en allerlei bedrijven en instellingen ingezet. Waarvoor wij zeer dankbaar zijn. Wij zullen het vertouwen wat wij van een ieder krijgen niet beschamen. Dat is een van onze hoofdmotto’s. Wij zorgen ervoor, dat het evenement, klein of groot rimpelloos verloopt, waarna iedereen tevreden kan terug kijken op een mooie happening.

 
Vroeger - nu
 
 
Nieuwe keuken

In 2004 werd gestart met de bouw van het nieuwe hart van ons bedrijf, de grote professionele keuken.
Wij geven u dan ook graag een blik achter de schermen, daar waar al dat lekkers wordt bereid.

 

Klik hier Bekijk de virtuele rondleiding >>

 
HOT TIPS
Ons bedrijf
Vacatures
Referenties
Boeken en/of informatie
 
contactprint pagina