De organisatie   contactprint pagina
Wat zijn wij?

’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie een No-nonsens organisatie.Wij werken met veel plezier en toewijding voor particulieren en bedrijven door geheel Nederland, Belgie en incidenteel Duitsland en Engeland.


’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie is een handelsnaam van: Van der Linde Catering Concepts BV.

 
Wie zijn wij?

Momenteel bestaat ons bedrijf uit 2 directie leden, 5 sales medewerkers, 2 administratieve medewerkers, 1 personeelsfunctionaris, 4 koks, 3 parttime koks, 5 logistiek medewerkers, 3 huishoudlijkdienst medewerkers zijn er altijd 2 stagiere’s van hotelschool of vakopleiding evenementen branche en 1 of 2 stagiere’s MEAO, verder hebben we een vast team van 35 gastheren en gastrouwen en zijn er nog een 80 tal gastvrouwen en gastheren op oproepbasis.

 
Betrouwbaarheid

Wij als ’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie zijn al sinds 1983 lid van de Koninklijke Horeca Nederland
Tevens zijn wij erkend leerbedrijf voor koks, gastvrouw of gastheer, Middelbare hotelschool, Evenementen opleiding, maar ook voor de Meao voor de administratieve kant van ons bedrijf.

 

Hygiene ConsultVosje & Van der Linde Catering en Organisatie voldoet aan alle door de overheid gestelde hygiëneregels. Wij werken volgens de Hygiene code voor de Horeca, wat inhoudt, dat wij aan alle eisen gesteld door de keuringsdienst van waren voldoen. Wij zijn dus HACCP gecertificeerd.


 
 
Onze visie

Al ons personeel staat klaar om uw evenement klein of groot tot een succes te laten zijn, als u kiest voor ’t Vosje & van der Linde, kiest u dus voor een betrouwbare organisatie, die weet waar het echt om gaat en die altijd zal kijken naar uw persoonlijke wensen en de hierbij behorende mogelijkheden.
Onze referentie lijst is een lijst waar wij trots op zijn, al deze bedrijven en particulieren hebben het vertrouwen in ons gehad, dit vertrouwen hebben wij gekregen, waarna wij onze klanten/gasten iets terug geven; namelijk een evenement of partij, maar dit kan ook een barbecue of buffet zijn, waar zij weer trots op kunnen zijn naar hun gasten, de genodigden. Want laten we eerlijk zijn, daar gaat het toch om, het neerzetten van iets moois, dat u als gastheer/vrouw geen zorgen heeft. En we gezamenlijk u als opdrachtgever, wij als uitvoerder terug kunnen kijken naar een geslaagde happenning.

 
HOT TIPS
Ons bedrijf
Vacatures
Referenties
Boeken en/of informatie
 
contactprint pagina