Leerbedrijf    
Gastheerschap

Iedere goede gastheer heeft een gedegen opleiding nodig, het bedrijfsleven moet deze opleidings plaatsen wel bieden, deze investering in tijd en energie, komt later ten goede van de branche, maar nog belangrijker aan onze……gasten!

Bij ’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie zijn we er bijzonder trots op te beschikken over zeer ervaren sales medewerkers, alle met Horeca achtergrond, tevens hebben wij een team partymanagers die tijdens, voor en na een party deze tot in de puntjes onder controle hebben. Zij zijn bekend met alle locaties van ’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie en tevens zijn zij het vaste gezicht voor de uitvoering van steeds terugkerende partijen bij onze trouwe opdrachtgevers.

 
Leerbedrijf

Reden om leerbedrijf te zijn is eenvoudig, wij hebben namelijk zelf ook vroeger de kans gekregen om te mogen leren, het vertrouwen van onze 1e gast/klant. Daarom geven wij graag onze kennis door. Op uitvoerend gebied beschikt ’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie over een volledig ingewerkt team enthousiaste medewerkers.

 

SVH’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie is erkend leerbedrijf voor; SVH koks, gastheren/gastvrouwen en fastfood medewerkers, recreatie en tourisme en Eventmanagment.

 

 

 

ECABOMaar ook voor de ECABO, met opleidingen in de Evenementen branche en de diverse MEAO opleidingen, administratief en commercieel. Ieder jaar hebben en doen verschillende studenten van Middelbare en Hogere Hotelscholen praktijkervaring op binnen onze organisatie.

 
contactprint pagina
Kwaliteit

’ t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie draagt zorg voor training van het team van gastheren en gastvrouwen, dit gebeurd in eigen huis, door onze eigen leermeesters. Ons team van gastheren en gastvrouwen kan zodoende ingezet worden voor partijen en evenementen van elk formaat of elk kaliber. De medewerkers van ’t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie dragen tijdens hun werkzaamheden de kleding passend bij de partij.
Dit kan zijn:
- Donkerblauwe rok, witte blouse, donkerblauw gillet, sjaaltje
- Bordeaux rode rok, witte blouse, bordeaux gillet, sjaaltje
- Zwarte broek, lange zwarte sloof, witte blouse, zwart strikje
- Thema kleding
- Enz. enz.

 
hotline’s

Ons bedrijf
Vacatures
Referenties
Boeken en/of informatieVacatures klik hier

contactprint pagina