Café Restaurant Cafetaria   contactprint pagina
Waar?

Cafe restaurantVoorstraat 1-3 Oude Tonge op de kruising van Zuid-Holland, Zeeland en Brabant.

 

 

Ma. Gesloten
Zo. t/m Do. 12:00 - 20:00
Vrij. en Za. 12:00 - 24:00
 
Cafe-Restaurant 't vosje

restaurant oude tongeEen gezellig Cafe-Restaurant onderdeel van V.O.F. ’t vosje Horecagroep. In het centrum van het plaatsje Oude Tonge, de gezellige jachthaven ligt op 100 m afstand.

Wij hebben een bar met 11 zitplaatsen,
en in het restaurant gedeelte ca 36.
In de zomermaanden een terras met 15 zitplaatsen.

Cafe oude tonge Onze specialiteiten in de zomermaanden zijn natuurlijk echte Zeeuwse mosselen en slib tongetjes. Maar ook de overheerlijke vleesgerechten zijn niet te versmaden, wat dacht u van een heerlijke tournedos met een romige pepersaus, spare-ribs, zalm moot of een mixed-gril? Teveel om op te noemen, maar kijkt u gerust op onze menukaart >>

pooltafels Amusement vindt u op de eerste verdieping!
2 pool tafels, air hockey spel, tafel voetbalspel, 2 speelautomaten en 2 dart banen.

 
HOT TIPS

Ons bedrijf
partyschotels
Vacatures
Referenties
Boeken en/of informatie

 
oude tonge bij de haventerras oude tonge
 
Cafetaria

Naast ons restaurant ligt cafetaria 't vosje, hier kan met terecht voor een hartige hap of een makkelijke maaltijd voor thuis of onderweg terecht.Ook hier alleen maar kwaliteit's producten en optimale service naar onze gasten. Van een soft-ijsje, frietje met of een verse pizza om mee te nemen, voor de inwendige mens hebben wij alles in huis, of anders maken onze koks het wel!

BigsnackOns cafetaria is aangesloten bij de landelijk Big Snack organisatie.

Deze organisatie is met ruim 150 aangesloten cafetaria´s de grootste cafetaria formule van Nederland. Mede hierdoor bent u verzekerd van een prima prijs/kwaliteits verhouding.

 

Bezorgen doen wij in de gehele regio. Speciaal verpakt blijven de maaltijden min. 45 min op temperatuur. Prijzen en online bestellen via www.partyschotels.nl Partyschotels

 

 
De snelle stop

Speciaal voor grote groepen en busmaatschappijen, hebben wij een snelle service voor een bijvoorbeeld koffie met een heerlijke flakkeese bolus, of een gebakje.

 

Hierdoor gaat iedereen binnen no-time weer vrolijk en opgewekt de bus in en kan de reis zich vervolgen. Ook voor de buschauffeurs en vervoersmaatschappij is het zeer aantrekkelijk een stop te maken bij 't vosje in Oude Tonge.

 

 
contactprint pagina