Themafeest voor <30 personen
Maar natuurlijk ook voor grotere groepen!

  contactprint pagina
Sportief

Voor groepen onder de 30 personen, hebben wij voor een actieve/sportieve gelegenheid onze paintbal locatie in Roosendaal/Nispen en onze locatie op de maasvlakte/europoort.
(kijk ook op sportieve evenementen).Informatie en/of boeking >>

 
Diversen thema's voor uw feest

Partyarrangementen

 

 

 

 

 

 

www.partyarrangementen.nl


Themafeesten op het Water

 

 

 

 

 

 

 

www.theaterophetwater.nl

 
Fotoboek

Feestfoto'sOm u een indruk te geven van de mogenlijkheden houden wij een online fotoboek bij.
Naar het fotoboek

 
Dark Dungeons

Klik hierWanneer u in de Dark Dungeons te gast bent en rekent op een fantastische avond waar spijs en drank smakelijk zullen vloeien, zal niet bedrogen uit komen. Dat staat vast. Maar... het zou best wel eens u laatste avond kunnen zijn. Gevangen zijn op deze gruwelavond. U moet maar durven. In de gewelven van deze kerkers demonstreert de altijd onherkenbare Beul ‘Scar‘ zijn verfijnde marteltechnieken. Bijgestaan in deze waanzin door zijn
gebochelde rechterhand ‘Otello‘ zaait hij dood en verderf. De zware piepende deuren, het laatste straaltje zonlicht, schreeuwende vleermuizen, niets zal u bespaart blijven. Obscure priesters dienen u uw laatste sacrement toe. De sekte van de ‘Zwarte Raaf’ zal u in haar macht krijgen.
De Lach van Dark Dungeons zal nog lang in uw oren schallen. Opstappen kan niet.
Het vonnis over u is al voltrokken. De messen zijn geslepen. De uitvoering nog een kwestie van tijd. Scar vult de kelken en proost cynisch op de toekomst.
Eet, drink en geniet nu het nog kan.
Dark Dungeons een avond die trilt van angst, spanning, en ...

Informatie en/of boeking >>

 
Themafeest, andere sfeer, in stijl,
er even helemaal uit
Zelf tapas leren maken (workshop)

Iedere tweede dinsdag van de maand!
Een tapasmaal: de gezelligste vorm van eten met bijvoorbeeld vrienden en leuk om te bereiden voor een feestje. Tapas zijn kleine hapjes of gerechtjes bestaande uit bijvoorbeeld vis, vlees, groenten en olijven. Men kiest datgene wat hij of zij lekker vindt en stelt zo een feestmaal samen. Een goed glas wijn maakt het geheel af. Veel tapas zijn gemakkelijk thuis te maken, maar je moet natuurlijk wel even weten hoe. Daarom organiseert ’t Vosje & van der Linde haar eigen tapasworkshop voor iedereen die van een lekker hapje houdt!

Programma's
De middag begint met een introductie op de Spaanse keuken en een uitleg over de verschillende tapas en hun recepturen. Vervolgens gaat iedereen in kleine groepjes aan de slag om een uitgebreid "tapasbuffet" te bereiden. Van de chefkok leert u de kneepjes van het vak. Aan het eind van de middag, wanneer al het lekkers is bereid, is het tijd om elkaars resultaten uitgebreid te proeven. Dit gaat uiteraard gepaard met lekkere wijnen. Tijdens de middag heeft u alle gelegenheid om vragen te stellen en bij elkaar te kijken hoe het gaat. Verder krijgt u als aanvulling een leuk kookboekje mee naar huis met alle tapasrecepten die door de groep gemaakt zijn. Dit boekje bevat daarnaast nog een aantal leuke wetenswaardigheden en tips rondom tapas en de spaanse keuken.

Waar en wanneer: De workshop wordt gehouden in ’t Vosje & van der Linde te Oude Tonge. Ze begint om 13.00 uur en eindigt rond 17.00 uur. De workshop kost 55,- euro per persoon. Deze prijs is inclusief ontvangst met drankje, tapasdiner met wijn en kookboekje. Aantal deelnemers is 10 personen.
Groepen van 10 personen kunnen ook reserveren voor de andere dinsdagen.
U kunt zich online aanmelden.
Lokaties: Cafe-restaurant ’t Vosje te Oude Tonge
Catering productie keuken te Oude Tonge

Programma
12.30 Ontvangst met koffie
13.00- 13.15 Uitleg verloop middag
13.15- 13.30 Toelichting bij gerechten
13.30- 13.45 Indeling werkplek
13.45- 15.30 Koken
15.30- 15.45 Opruimen & tafeldekken & buffet neerzetten.
15.45- 16.30 Diner & nabespreken.

Informatie en/of boeking >>

 
Stampot of Tapaz vaart te Rotterdam

Partyschip de AmelandAan boord van ons partyschip de Ameland, verzorgen wij stamppot-vaarten van oktober tot maart en Tapaz vaarten in de zomermaanden. De boekingen hiervoor worden verzorgt door Does-it. kijk hiervoor op
www.rotterdamboot.nl u kunt rechtstreeks bij hun boeken, vervolgens komen wij u weer tegen op tijdens de vaart, als wij onze culinaire lekkernijen en consumpties aan u serveren.


Informatie en/of boeking >>

 
 
HOT TIPS
Niet gevonden wat u zocht?
Partyboten
Personeelsfeest
Feest locaties
Boeken en/of informatie
 
contactprint pagina