Feestlocatie voor feesten en party's   contactprint pagina
landrotten
 
Tent accommodaties

Een tent biedt riant ruimte aan decors, muzikanten en cateraars, terwijl de gasten alleen al door de bijzondere omgeving een feestelijk gevoel krijgen.

Omdat iedere viering een eigen, originele aanpak vraagt, hebben wij graag een persoonlijk gesprek. Denkt u het feest op eigen terrein te houden, dan kunnen wij ter plaatse de produktiehal, kantine of parkeerterrein in ogenschaouw nemen. Zo kunnen wij het beste advies geven over mogelijkheden en aankleding. Het belangrijkste is,dat u de stijl kiest die bij u past, ook bij themafeesten. in ieder geval ontvangt u altijd een vrijblijvende offerte op maat.

Dankzij het vakmanschap van sfeermakers, decorbouwers, koks en gastheren en -vrouwen wanen uw gasten zich een dag of avond in een andere wereld.

Het kost moeite om uw gasten te bewegen de partytent te verlaten na afloop van het feest. En reken maar dat er over na gepraat wordt.


Informatie en/of boeking >>

 
Brandweermuseum

Nationaal brandweer museum(250 pers) Hellevoetsluis
In de oude marinehaven Hellevoetsluis ligt in de Vesting het Nationaal Brandweer museum. Het materiaal wat hier staat heeft in de loop der tijden menig persoon "uit de brand geholpen". Het museum is gevestigd in een voormalige marine kazere, een oud gebouw, met prachtige zware plafond balken. Afhankelijk van de grote van uw ontvangst wordt er ruimte gecreeerd door autospuiten tijdelijk elders te stallen. De geweldige uitstraling die het pand heeft, maakt het dus niet noodzakelijk dat uw liefde bij de brandweer hoeft te liggen. In dit pand hebben wij menig ontvangst mogen organiseren waarbij opviel, dat de gasten de bijzondere aard van dit gebouw als uitermate sfeervol betitelden.
Ook hier kunnen diverse ontvangsten gerealiseerd worden, van een High Tea tot een feestavond, voorzien van buffetten en entertainment.
Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >>Virtuele rondleidingPanovieuw Kijk Panorama voorstelling >>

Informatie en/of boeking >>

 
De Provost

ProvostDe Provoost is zonder meer een unieke locatie voor het organiseren van zakelijke evenementen. Of het nu gaat om recepties, feesten, vergaderingen of andere gelegenheden.

Het 17e eeuwse gebouw de Provoost, gelegen in het historisch hart van Brielle, staat met alle rust en rijkdom open voor al uw zakelijke bijeenkomsten, feesten en recepties.
Een indicatie van de capaciteit: Vergaderingen voor maximaal 40 personen, presentaties voor 60 personen en recepties tot maximaal 200 personen.

Informatie/ reserveren >>

 
De grote kerk

De Grote of St. Jacobskerk behoort met het Binnenhof tot de oudste gebouwen van Den Haag. Vermoedelijk bestond er al een houten kerk in de 13de eeuw. In 1335 spreken de bronnen van de ‘grote kercke’, hetgeen duidt op een stenen godshuis. Rond 1420 verrees de zeskantige toren. Aan het eind van de 15de eeuw had de kerk zijn huidige omvang bereikt. In deze kerk zijn alle evenementen mogelijk van diner tot expositie...ook voor grote groepen.

Informatie/ reserveren >>

 
Pompgebouw de Esch

ProvostAl meer dan een eeuw is Pompgebouw de Esch het kloppend hart van het Drinkwaterleidingterrein.
Dat was het vanaf 1885, toen in het gebouw water werd opgepompt, dat is het nu nog steeds, nu het in het centrum staat van één van de nieuwste en opvallendste wijken van het nieuwe Rotterdam. Het Pompgebouw is sinds begin jaren '90 geheel verbouwd en omgetoverd in een zalencomplex met vele mogelijkheden.

Informatie/ reserveren >>

 
Hal 4

Hal4Hal 4 bevindt zich op een unieke lokatie; het gebouw is namelijk gevestigd op het voormalige Drinkwaterleidingbedrijf Rotterdam in Rotterdam Kralingen, pal naast de monumentale watertoren en vlak aan de Nieuwe Maas. Een aantal gebouwen op dit terrein is uitgeroepen tot industrieel monument. Het gebouw wordt geflankeerd door diverse waterpartijen en een haventje.
Hal4 rotterdamHal 4 is een oude machinefabriek, één van de weinige overgebleven industriële monumenten in Rotterdam. Het is een oud industrieel gebouw waarvan de herkomst nog duidelijk zichtbaar is: in de ruimte bevindt zich een metalen omloop, de leidingen zijn zichtbaar en de bovenloopkraan (‘de brug’), die gebruikt werd om machines te verplaatsen, is in dienst als werkplek voor de lichttechnicus. Onlangs (2001) is HAL4 verbouwd en gerenoveerd, waarbij de zaalcapaciteit is uitgebreid met een foyer voor 200 personen. Deze foyer heeft bovendien een uniek uitzicht op de Nieuwe Maas.

Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >>Virtuele rondleidingPanovieuw Kijk Panorama voorstelling >>

Capaciteit
50 - 500 personen (maximale capaciteit van de totale locatie is 750 personen)

Informatie/ reserveren >>

 


De plaats waar het allemaal gebeurt,
sfeerbepalend, luxe, ouderwets, gezellig...
Fort Sabina

Fort SabinaLangs de poortwachters woning, via het pad met vuurkorven en fakkels, loopt u door de hoofdpoort. De sfeer begint u al te proeven. Maar wat staats u te wachten achter deze poort? Dat laten we geheel aan u over!

Deze locatie leent zich uitermate voor diverse gelegenheden, een vergadering, een product presentatie, maar ook voor diverse themafeesten, zoals het Bourgondische feest, onze mystieke avond, de maffia party of wat u maar wilt. De ruimte is voorzien van vloerverwarming en de sfeer brengen wij er verder in. De locatie ligt aan de rand van het Volkerak, op een 20 minuten rijden van Rotterdam, Dordrecht of Breda. Auto’s kunnen in de omgeving worden geparkeerd, met een luxe touringcar, kunt u tot 150 mtr voor het Fort komen.

Capaciteit; vergadering 80 pax
Receptie 350 pax
Feest 1 ruimte 80 pax
Div ruimtes 250 pax

(Uitbreiding met tent accommodatie is zeer goed mogelijk.)

Informatie/ reserveren >>

 
Mauritshuis

MauritshuisOp 30 kilometer afstand van Rotterdam ligt het kleine pittoreske vestingstadje Willemstad. Binnen de vesting ligt het fraaie 17e eeuwse Mauritshuis, een unieke locatie voor uw bijeenkomsten variërend van vergadering tot uw trouwplechtigheid en bruiloftsfeest.

Het Mauritshuis is in 1623 in opdracht van prins Maurits gebouwd. Het kreeg de naam Princehof. Later werd het ter ere van de Prins omgedoopt tot Mauritshuis, waar vele gouveneurs en andere adellijke personen uit de 17e eeuw hebben gewoond. Na 1967 is het gehele complex grondig gerenoveerd voor een bedrag van maarliefst 2 miljoen gulden.

Het Mauritshuis beschikt nu over diverse multifunctionele zalen, variërend van een Oranjekamer (zeer geschikt voor vergaderingen) tot aan een representatieve Raadszaal (trouwzaal) die ruimte biedt aan groepen tot 120 personen.

Informatie/ reserveren >>

 
Uw locatie

Uw eigen gebouw, tuin of loods kan natuurlijk altijd ook. Naar wens decoreren wij uw ruimte zodat er een feest gegeven kan gaan worden. Wat ook vaak gedaan wordt is het bijplaatsen van tenten pavaljoens. Dus informeer naar de mogelijkheden.

 

Informatie/ reserveren >>

 
HOT tips
Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
 
Laurenskerk

Het monumentale gebouw van de Laurenskerk heeft van oudsher naast een godsdienstige functie een maatschappelijke functie gehad. Sinds de Middeleeuwen is de Laurenskerk voor Rotterdam en omgeving de locatie bij uitstek voor grote evenementen, officiële bijeenkomsten, vieringen, uitreikingen, tentoonstellingen en uitvoeringen. Ook nu wordt er op regelmatige basis door derden gebruik gemaakt van de ca. 3300 m2 oppervlakte die dit sfeervolle gebouw herbergt.
Natuurlijk heeft de Laurenskerk de daarvoor benodigde faciliteiten aangepast aan de eisen van de tijd, maar zonder daarbij de unieke ambiance uit het oog te verliezen. Een imposante aanwezigheid te midden van alle architectonische nieuwbouw in het hedendaagse ‘Manhattan aan de Maas’.

Informatie/ reserveren >>

 
Cafe Restaurant ´t vosje

(40 tot 75 pers.) Oude Tonge

In het centrum van het gezellige plaatsje Oude Tonge, vlak bij de kleine haven, vindt u Cafe-Restaurant 't Vosje.
Een klein maar gezellig dorps restaurant, geschikt voor een ontvangst of diner tot 40 personen. Boven het restaurant bevindt zich een biljartzaal.
Achter ons restaurant hebben wij de beschikking over een zaaltje, waar ca 75 personen kunnen vertoeven. Uitstekend geschikt voor kleine partijen of bijvoorbeeld een presentatie of cursus dag.

Informatie/ reserveren >>

 
contactprint pagina