de keuken    
Kloppend hart

Culinair hart de keukenOnze grote Professionele keuken vormt het hart van ons bedrijf.
Wij geven u dan ook graag een blik achter de schermen, daar waar al dat lekkers wordt bereid.

 
Partyschotels
partyschotels bij u thuisDe heerlijkste partyschotels worden hier bereid. Voor klanten die ze via het internet op www.partyschotels hebben besteld maar natuurlijk ook voor door onze eigen partijen en feesten.
 
Buffetten

Buffetten, salades, heerlijke warme en koude gerechten, op de buffetten pagina treft u een overzicht aan van de diverse buffetten die wij u serveren. Dit is maar een greep uit ons assortiment, wij stellen naar uw wens nog veel meer heerlijke gerechten samen tot een schitterend warm – en koud buffet.
Trendy, traditioneel, fingerfood………..niets is haast onmogelijk.

Snel naar de buffetten pagina >>
 
Virtuele rondleiding in de keuken

Wat is er nu leuker en nuttiger dan u zelf te overtuigen van onze professionaliteit? Niets...dus bieden wij regelmatig een virtuele rondleiding aan voor een "kijkje in de keuken".
Klik hier Als u dit symbool ziet dan is daar een virtuele tour voor aanwezig. Veel plezier in de keuken.

Virtuele keuken rondleiding >>
 
Partyschotels
 
Hygiëne

Chef kokNatuurlijk voldoen wij aan alle door de overheid gestelde hygiëne regels.
Wij werken volgens de Hygiëne code voor de Horeca, wat inhoudt, dat wij aan alle eisen gesteld door de keuringsdienst van waren voldoen. Wij zijn dus HACCP gecertificeerd.

HACCP

Lees meer over HACCP >>
 
Partyhapjes (genot voor oog en smaak papillen)
Wij maken de heerlijkste kleine hapjes voor tussendoor. Kleine culinaire hoogstandjes noemt onze chef het, dat zijn het dan ook.
Uw gasten zullen versteld staan van de kwaliteit, niet alleen de smaak beleving maar ook visueel wij maken ze ook creatief en inspirerend voor het oog. Altijd origineel de partyhapjes van 't Vosje & van der Linde.
 
HOT TIPS
Catering
Barbecue
Recepten
Buffetten
Partyschotels
 
contactprint pagina