Personeelsfeest personeelsfeesten   contactprint pagina
Algemene informatie

Teambuilding, loyaliteit, beloning voor verrichte prestaties, er kunnen vele redenen zijn om uw medewerkers te belonen met een personeelsfeest.

PersoneelsfeestUw personeelsfeest kan op één van onze locaties worden georganiseerd maar natuurlijk ook perfect op uw bedrijfslocatie. Eventueel zorgen wij door het plaatsen van een tentencomplex voor uitbreiding van de feestruimte.

Wij bieden vele verschillende kant en klaar draaiboeken aan voor personeelsfeesten, maar een combinatie hiervan of een geheel eigen invulling kan natuurlijk ook:
Informatie en/of boeking >>

 
Haringfeest vanaf €42,-

HaringfeestDe door u gekozen, locatie zal worden ingericht met enkele gedecoreerde sta-tafels en zitjes. Natuurlijk komt onze authentieke haringkar mee, aangevuld door een Noordzeekraam. Achter deze kraam zal één van onze koks à la minute uw haringen schoonmaken. Wij zorgen dat wij voldoende haringen meenemen.
Informatie en/of boeking >>

 
Kerstborrel (2 versie’s) vanaf € 24,-

kerstfeestOns basis kerstborrel, compleet met gedecoreerde sta-tafels, muziek, kerstbomen, gastvrije bartenders en de benodigde horeca materialen. een Feestlijke kerst cocktail, vers gebrande noten, overheerlijke koude amuses "Santa's Specialty" en warme amuses “X-mas Presents”, inclusief vrij drinken.
Informatie en/of boeking >>

 
Nieuwjaarsreceptie vanaf € 24,-

ReceptiesEen feestelijke start van het nieuwe jaar, een aanwezige geluidsinstallatie voor de goede voornemens. Een champagnoise, passende amuses en vers gebrande noten. Sierlijke sta-tafels, alle ingredienten om het jaar goed te beginnen. Gastvrije bartenders en benodigde materialen. Incl hollandse bar.
Informatie en/of boeking >>

 
Fotoboek

Om u een indruk te geven van de mogenlijkheden houden wij sinds het einde van 2004 een online fotoboek bij.
Naar het fotoboek >>

 
HOT TIPS
Themafeesten
Partyboten
Personeelsfeest
Feest locaties
Referenties
Boeken en/of informatie
Personeelsuitje, loyaliteit, teambuilding, beloning, themafeest,
medewerkers, partytenten . . . . . .
 
Weer terug van vakantie vanaf €. 16.50

Uw medewerkers hebben genoten van hun welverdiende rust, iedereen zit vol met zijn verhalen. feest organiseren voor personeelOm iedereen weer te motiveren, hebben wij een kick off arrangement. Een komische motivatie speech, aansluitend een borreltje met een borrelgarnituurtje.

Informatie en/of boeking >>

 
Summer Barbecue party vanaf €. 22.-

Barbecue feestHeerlijk verwennen, lekker bakken en braden. Een Barbecue evenement is bij iedereen gewild, wij hebben een standaard arrangement samengesteld, met de heerlijkste gerechten en benodigde materialen, maar natuurlijk maken wij ook een arrangement op maat. De barbecue party kan op iedere locatie, maar op een schip is het helemaal een prachtige belevenis.
Informatie en/of boeking >>

 
Summer high tea vanaf €. 37.50

high tea Schitterende opgemaakte tafels, met snoeperijtjes, gebak, cake, scones en muffins. Van tafel geserveerd, met diverse thee soorten en koffie. Wij nemen parasols mee, enkele zitjes en bediening.
Informatie en/of boeking >>

 
Do’nt mis the Boat Party “Summer” of “christmas” vanaf €. 80,-

partyschip feestjeEen spectaculaire en uitermate gezellig arrangement, u wordt welkom geheten met heerlijke hapjes en drankjes, onze gastvrije crew en het aanwezige entertainment maken er voor u een spetterende avond van.Heerlijk gerechten op het buffet, een feestelijk show dessert, een goede band, leuke animatie acts en dat alles passende sferen, kortom een evenement voor feestgangers en smulpapen!
Informatie en/of boeking >>

 
Thema feesten vanaf €. 79.50

(compleet verzorgde avonden op iedere locatie of schip)
Caribean night, murder mysterie, las vegas night, mysterie night, maffia party, dinnershow, circus show, family party’s en nog veel meer.
Informatie en/of boeking >>

 
 
contactprint pagina