Faq (frequently asked questions)
Waar moet/kan je op letten als ik een feest en/of evenement wil organiseren?

De locatie voor een feest of evenement is een belangrijk ingrediënt! Bij diverse evenementen horen ook zoveel verschillende locaties, uw eigen bedrijfsruimte, een loods of schuur, een kasteel of een open terrein? Misschien is een op maat gesneden tenten complex wel de perfecte oplossing voor uw evenement, of wat dacht u van een partyschip?

Onze ervaren eventmanagers kunnen u helpen aan die juiste locatie zij weten waar op gelet moet worden, wat er minimaal aanwezig moet zijn. U weet wat u wilt uitgeven, dan komen wij samen tot een perfecte uitvoering van uw plannen.

De hoogste kwaliteit op ieder prijsniveau, hier gaan wij ten alle tijde van uit! Natuurlijk presenteren wij serieus geïnteresseerde een "op maat gesneden" offerte.
Een super handig hulpmiddel wat wij u graag geven is onze partycheck! Download hem in PDF formaat hier >>

Wat kost een broodje?
Een moeilijke vraag om zo maar even te beantwoorden, we hebben namelijk meer dan 100 verschillende broodjes.
Wat kost een buffet?

Ook hierop kunnen wij helaas geen simpel antwoordt geven! Verstaat u onder een buffet alleen koude gerechten, kleine hapjes, smaakvolle hors d’oevres of een compleet koud-warm buffet met voorgerechten, desserts en een kaasassortiment? Of misschien had u wel een stamppot buffet in gedachten? Misschien wilt u er ook nog een partytent en/of bediening bij?