Feestlocaties   contactprint pagina
Locaties voor feesten, party's, bruiloft, evenementen.
 
Waar moet/kan je op letten?

De locatie voor een feest of evenement is een belangrijk ingrediënt! Bij diverse evenementen horen ook zoveel verschillende lokaties, uw eigen bedrijfsruimte, een loods of schuur, een kasteel of een open terrein? Misschien is een op maat gesneden tentencomplex wel de perfecte oplossing voor uw evenement, of wat dacht u van een partyboot?

Onze ervaren eventmanagers kunnen u helpen aan die juiste lokatie zij weten waar op gelet moet worden, wat er minimaal aanwezig moet zijn. U weet wat u wilt uitgeven, dan komen wij samen tot een perfecte uitvoering van uw plannen.

De hoogste kwaliteit op ieder prijsniveau, hier gaan wij ten alle tijde van uit! Natuurlijk presenteren wij serieus geïnteresseerde een "op maat gesneden" offerte.

 
Tent accommodaties

Een tent biedt riant ruimte aan decors, muzikanten en cateraars, terwijl de gasten alleen al door de bijzondere omgeving een feestelijk gevoel krijgen.

Meer over partytenten >>

 
Brandweermuseum

Nationaal brandweer museum(250 pers) Hellevoetsluis
In de oude marinehaven Hellevoetsluis ligt in de Vesting het Nationaal Brandweer museum. Het materiaal wat hier staat heeft in de loop der tijden menig persoon "uit de brand geholpen". Het museum is gevestigd in een voormalige marine kazere, een oud gebouw, met prachtige zware plafond balken. Afhankelijk van de grote van uw ontvangst wordt er ruimte gecreeerd door autospuiten tijdelijk elders te stallen. De geweldige uitstraling die het pand heeft, maakt het dus niet noodzakelijk dat uw liefde bij de brandweer hoeft te liggen. In dit pand hebben wij menig ontvangst mogen organiseren waarbij opviel, dat de gasten de bijzondere aard van dit gebouw als uitermate sfeervol betitelden.
Ook hier kunnen diverse ontvangsten gerealiseerd worden, van een High Tea tot een feestavond, voorzien van buffetten en entertainment. Virtuele rondleiding >>

Informatie en/of boeking >>

Alle feestlocaties op het land >>

 
Fort Sabina

Fort SabinaLangs de poortwachters woning, via het pad met vuurkorven en fakkels, loopt u door de hoofdpoort. De sfeer begint u al te proeven. Maar wat staats u te wachten achter deze poort? Dat laten we geheel aan u over!

Alle feestlocaties op het land >>

 
Uw eigen locatie

Uw eigen gebouw, tuin of loods kan natuurlijk altijd ook. Naar wens decoreren wij uw ruimte zodat er een feest gegeven kan gaan worden. Wat ook vaak gedaan wordt is het bijplaatsen van tenten pavaljoens. Dus informeer naar de mogelijkheden.

 

Informatie/ reserveren >>

 
De plaats waar het allemaal gebeurt,
sfeerbepalend, luxe, ouderwets, gezellig...
Snelmenu: Locaties op het land >> | Locaties op het water >>
 
Beveiliging feestlocatie goed geregeld

U staat er liever niet bij stil maar het plannen, coördineren en beveiligen van concerten, sport- festijnen, congressen, bruiloften en partijen is voor ons dagelijkse kost, wij doen het met plezier en goed! Voor de beveiliging van evenementen werken wij samen met een gespecialiseerd beveiligingsbureau welke samen met ons er voor zorgt dat u en uw gasten ongestoort kunnen genieten van uw evenement. Specialisten dus die als geen ander weten hoe om te gaan met de sfeer en bezoekers van evenementen.

In een persoonlijk en uitvoerig intakegesprek worden al uw wensen besproken en wordt er een beveiligings- en preventieplan opgesteld.

Lees alles over beveiliging >>

Voor waterratten
 
MPS Ameland

Op partyschip de Ameland, voorheen veerboot op de Wadden, kan men na een recente, zeer grondige verbouwing, luxueus vertoeven. In het 275 m2 grote 'Grand Café' kunt u met uw gasten op eigentijdse wijze genieten van een consumptie of buffet.


Bekijk het schip via de Panovieuw >>
Het 'Grand Café' heeft een unieke binnenhoogte van bijna 5 meter, waardoor deze ruimte ook uitermate geschikt is voor dia-, video- en produktpresentaties, live optredens, modeshows en gala- en andere grote feestpartijen. Vanaf het ruime bordes met Chesterfield meubilair heeft men een prachtig uitzicht op het 'Grand Café'.
Feestboot voor huwelijk en party'sVia het bordes kan men in de 'Panorama salon' komen, hier heeft men een grandioze uitkijk op de vaaromgeving en er is plaats voor zo'n 150 personen.

Virtuele rondleiding Panovieuw Kijk Panorama voorstelling >>
Max. personen: 600
Aantal dekken: 3
Aantal kamers/zalen: 4
Aantal restaurants: 1
Aantal zitplaatsen 450
Aantal bars: 2
Muziek installatie: Ja
Mindervalide geschikt ?
Info / Reservering Info aanvraagen en/of boeking

Meer informatie en/of boeking van dit schip >>

Kies hier uit 92 partyschepen/ partyboten >>

 
HOT tips
Catering
Partyschepen
Partytenten/ tentpaviljoens
Boeken en/of informatie
 
contactprint pagina