Feest & Party   contactprint pagina
Op zoek naar iets bijzonders, opvallend's?

U wilt iets bijzonders een zeer speciaal feest, een introductie van een nieuw product. Uw bedrijf bestaat 100 jaar, of u heeft iets speciaals te vieren, wat u graag op een bijzondere manier doet. Anders, luxueus, ingetogen of juist, spectaculair……….of…….

Een evenement groot of klein begint bij de ontwikkeling van een goed doordacht concept. Uitgangspunt hierbij is het wensenpakket en budget van u als opdrachtgever. Daarom is de rol van u essentieel bij de ontwikkeling ervan.

Het resultaat?
Een evenement, waar u al maanden mee bezig was in uw hoofd, wat wij voor u gestalte hebben gegeven. En zeker niet onbelangrijk een geslaagd evenement, want daar gaan we voor!

 
HOT tips
Catering
Partyschotels
Partyservice.nl
Boeken en/of informatie
Fotoboek
 
Personeelsfeesten
Barbecue feestSummer Barbecue party vanaf €. 22.-
Heerlijk verwennen, lekker bakken en braden. Een Barbecue evenement is bij iedereen gewild, wij hebben een standaard arrangement samengesteld, met de heerlijkste gerechten en benodigde materialen, maar natuurlijk maken wij ook een arrangement op maat. De barbecue party kan op iedere locatie, maar op een schip is het helemaal een prachtige belevenis.
Reserveer nu
Meer over personeelsfeesten >>
 
Bruiloftsfeest trouwen
Uw huwelijksfeest in een slot of kasteel, kaarsen en narren welke uw gasten vermaken.
Informatie en/of boeking >>
Meer bruiloftsfeesten
 
Themafeesten

Klik hierWanneer u in de Dark Dungeons te gast bent en rekent op een fantastische avond waar spijs en drank smakelijk zullen vloeien, zal niet bedrogen uit komen. Dat staat vast. Maar... het zou best wel eens u laatste avond kunnen zijn. Gevangen zijn op deze gruwel avond. U moet maar durven. In de gewelven van deze kerkers demonstreert de altijd onherkenbare Beul ‘Scar‘ zijn verfijnde martel technieken. Bijgestaan in deze waanzin door zijn
gebochelde rechterhand ‘Otello‘ zaait hij dood en verderf. De zware piepende deuren, het laatste straaltje zonlicht, schreeuwende vleermuizen, niets zal u bespaart blijven. Obscure priesters dienen u uw laatste sacrement toe. De sekte van de ‘Zwarte Raaf’ zal u in haar macht krijgen.
De Lach van Dark Dungeons zal nog lang in uw oren schallen. Opstappen kan niet.
Het vonnis over u is al voltrokken. De messen zijn geslepen. De uitvoering nog een kwestie van tijd. Scar vult de kelken en proost cynisch op de toekomst.
Informatie en/of boeking >>

Eet, drink en geniet nu het nog kan. Dark Dungeons een avond die trilt van angst, spanning, en ...

Meer themafeesten
 
 
Feest, organiseren ,
inventief , fantasierijk, vol vermaak.

 
Teambuilding

 

 

"HELL-DAY" Reserveer nu alvast voor het voorjaar uw teambuilding activiteit, speciaal voor groepen en bedrijven.
Laat U verrassen, een unieke dag in en op het fort "De Hel" nabij het pittoreske vesting stadje Willemstad. Tijdens dit unieke evenement bestaat voor de picasso's onder ons de mogelijkheid om een olieverf op glas te schilderen die als aandenken kan worden meegenomen, leuk voor op kantoor en/of huiskamer. Dit tegen meerprijs Max. 15 personen per kunstwerk.

Het programma is te vergelijken met de Spel Survival met 2 dagen boordevol activiteiten in de bossen van Nederland, waarbij dropping, abseilen, tokkelen, klimmen, boogschieten, barbecue en paintball zeer gewoon zijn.

 
Meer sportieve uitjes feesten
 
Bedrijfsfeesten

Opening supermarkt JumboDe opening van een nieuw bedrijfspand vraagt om maatwerk. Iedere situatie is weer anders, iedere pand heeft zijn eigen karakteristieke punten. Iedere dienst die een opdrachtgever uitvoert is weer anders. Onze ervaren creatieve Sales medewerkers leven zich hier graag helemaal in uit. U bent al druk met de bouw/verbouw bezig, u stelt zich uw nieuwe pand voor als het klaar is. Trots om uw gasten te verwelkomen. U droomt van een geslaagde receptie of openingsfeest. Samen met u bedenken onze zeer ervaren medewerkers een programma van eisen waarna zij hun creativiteit hierop loslaten. Het resultaat is een geslaagde opening waar zeer zeker nog lang over nagepraat wordt.
Meer over zakelijke feesten en evenementen>>

 

 
Verjaardagsfeest
Verjaardagsfeest van uw zoon of dochter door ons laten verzorgen! Lekker gemakkelijk voor u en de kids praten er nog jaren over! Er is veel mogelijk voor elk budget maken wij een passende oplossing.
Reserveer nu
Meer kinderfeesten
 
Barbecue feest
BarbecueSteeds vaker krijgen wij aanvragen voor het verzorgen van BBQ bij particulieren. Barbecue spiesDit is iets dat we bijna allemaal graag doen in de zomer. Een goed verzorgde barbecue is zeer geschikt voor uw feest of evenement. U heeft dank zij ons alle tijd voor uw gasten en kunt ook genieten van onze overheerlijke gerechten.

Informatie en/of boeking >>

Meer culinaire catering feesten
 
contactprint pagina