Feest locatie nieuws en party factsvoor bedrijfsuitjes en particuliere feesten.

     

Welkom bij 't vosje & van der Linde

’ t Vosje & Van der Linde Catering en Organisatie is een No-nonsens organisatie voor feest, evenement of partij, personeelsfeesten en bedrijfsfeesten maar ook voor uw barbecue, partyhapjes en/of buffetten.

Hoe meet U succes? Een zakelijke kennis aan wie ik dit voorlegde, had meteen een waslijst. Hij had zes factoren, waarmee hij succes afmeet, dat was: winst, prestige, erkenning, flitsende gadget's, tevredenheid en geluk. Een vriend van me had een iets kortere lijst, hij noemde: een redelijk salaris, happy family life, lang en gezond leven, fijne collega’s en veel vrienden.
Een mede cursist op een management training vertelde ooit een keer een verhaal, het leek wel uit de boeken te komen: “de uitlijning van onze cultuur met het bedrijf en de prestaties van mensen binnen die zakelijke strategie, afgewogen aan de gerelateerde omzet”.
Bij navraag bij ons in de keuken, vonden de koks zich succesvol als ze “tevreden gezichten zagen en bedankjes kregen over de heerlijke hapjes of het lekkere eten”.
Onze account managers vinden zich succesvol als een klant tevreden is en wederom terug komt.
Eigenlijk is ieders succes weer anders. Wanneer meet je het? In welke hoedanigheid moet je het meten? Allemaal verschillende wijsheden. De enige zekerheid over succes is, dat ieder het anders meet.
Ons succes is echter heel duidelijk. Wij willen met onze organisatie, onze adviezen, onze service, producten en dienst-verlening zorgen dat U succesvol bent. Uw receptie, bedrijfsfeest, presentatie of waar wij u ook mee ondersteunen, moet geslaagd zijn. U presenteert zich tijdens zo’n event, met uw bedrijf, instelling of als persoon. Dit event moet mee werken aan uw succes. Wij dragen graag een steentje bij aan uw succes! Daarom is de slogan van ons bedrijf ‘Voor een Succesful Party!’.
Maar dit geldt natuurlijk ook voor een receptie, een diner enzovoorts. Uw succes is ons succes en vice versa. Volgens mij is dat de sleutel die overal zou moeten passen.

Johan van der Linde

 

 

Kalfsbraadstuk, gevuld met mortadella, parmaham en provolone

Recept kalfsbraadstukBereidingswijze
Vermeng het kalfsgehakt met het ei, witte wijn en peterselie en breng met zout en peper op smaak. Snijd de kalfsborst open, bestrooi de binnenkant met zout en peper, leg er achtereenvolgens de mortadella, parmaham en provolone op. Verdeel er het gehaktmengsel over, leg de hardgekookte eieren in het midden, klap de kalfsborst dicht en naai hem dicht met slagerstouw of -garen.
Verwarm de olijfolie in een braadpan........

Hot itemLees meer >>
 

Een personeelsfeest / bedrijfsfeest op uw eigen locatie?

tenten feest op locatieUw eigen gebouw, fabrieksterrein, tuin of loods kan natuurlijk voor prima dienst voor uw personeelsfeest, bedrijfsfeest en/of andere zakelijke evenementen.
Naar wens decoreren wij uw ruimte zodat er een feest gegeven kan gaan worden. Wat ook vaak gedaan wordt is het bijplaatsen van tenten paviljoens.>>

BarbecueCatering, gastvrouwen, diners en entertainment allemaal opties die u naar wens kunt inzetten zodat uw feest een feest op maat wordt.

Wij hebben een creatief team in huis, dat in 'no time' elke locatie om kan toveren. Ook uw eigen locatie >>

Onderdeel van Partyservice Nederland.

Informatie en/of boeking >>
kijk ook op www.PolyAktief.nl
Wij ondersteunen het sporten voor gehandicapten
 

Feestlocatie van de herfst "Zeilschip de Zeeland"

Zeilschip de Zeeland
Een zeer geschikt zeilschip voor personeelsfeesten, bedrijfsfeesten, verjaardagen en andere evenementen te vieren. Een dag aan boord de Zeeland is een onvergetelijke ervaring! Met culinaire hoogstandjes uit te breiden al naar behoefte.Feestschip de zeeland

Met haar 60m2 biedt de salon van 'de Zeeland' ruim plaats aan uw genodigden. In onze fraaie bar wordt zowel binnenlands als buitenlands gedestilleerd geschonken. Verder tappen wij Belgisch bier van het vat. Vraag ook naar onze bijzondere wijnkaart.

Informatie en/of boeking >>
 

Partyarrangementen (Uw) locatie

Factory feestlocatieOnze party-arrangement worden speciaal afgestemd op de uitstraling en de sfeer van de betreffende locatie. Zo bent u altijd verzekerd van een perfecte ambiance. Tevens zijn er arrangementen ontwikkeld die wij bij U op locatie neer kunnen zetten. Echt feesten, lekker griezelen, back to the 80’s of iets actief's… echt alles is mogelijk! Blader op onze website eens door al onze fantastische arrangementen en geniet van het uitgebreide aanbod.

Themafeest breugelse avondHeeft u vragen bel gerust of vul geheel vrijblijvend het aanvraag formulier in. De meeste arrangementen zijn gebaseerd vanaf 100 tot 500 personen. Echter kunnen wij partyarrangementen voor u op maat samenstellen vanaf 40 personen.

meer partyarrangementen >>
 

Partyfacts

Nieuwsbrief partyfactsPartyFacts Digitaal. In dit 2 maandelijkse elektronische magazine vindt u leuke artikelen en wetenswaardigheden over catering en partycatering.

“Partyfacts”. In dit halfjaarlijks magazine vindt u leuke artikelen en wetenswaardigheden over catering en partycatering. Leuke gebeurtenissen, verhalen en verdere ins en outs over eten, drinken en feestelijkheden, die u wellicht interesseren. “ Partyfacts” is echter meer dan een opsomming van gewezen gebeurtenissen, het is ook een heerlijk lees blad.

meer Partyfacts >>
Partyschotels

 

 

Actueel Nieuws / verkeer / vacatures / feest weer

Verkeer:
Vacatures:Gastheer/gastvrouw
Feesten:Agenda shows 2011
 
 
 
   
Tip 1. Stoelen en/of statafels Horecarent.nl Tip 2. Buffetten, salades en partyhapjes
Partyschotels.nl
Bestel statafels stoelen champagne glazen borden bestek Partyschotels partyhapjes buffetten salades bestel ze hier
 

Fotoboek evenementen

Feest foto'sOns vernieuwde fotoboek is weer online!
Hier vind u foto verslagen van door ons georganiseerde feesten en partijen, tuinfeesten, bedrijfsfeesten en catering.
Snel naar het feestfotoboek >>

 

SPLASHTOURS, de nieuwste attractie van Rotterdam

Splashtours RotterdamVanaf september 2007 hypermoderne amfibiebussen!
Binnenkort meer informatie...

Informatie en/of boeking >>
 

Huis cateraar op de mps. de Ameland

Partyboot de Ameland’ t Vosje & van der Linde is huis cateraar bij diverse partyschepen. In dit nummer belichten wij partyschip mps. ‘De Ameland’. Een schitterend party- en presentatieschip. Ingericht als Grand Café, uniek door zijn binnen hoogte van 5 meter. In september 2004 is de ‘Ameland’ weer in de vaart gekomen. ’ t Vosje & van der Linde heeft sedert die tijd reeds duizenden gasten voorzien van de meest heerlijke gerechten. Van een mooie en smaakvolle lepel amuse tot een trendy Walking diner’.

Partyschip de Ameland
meer over de Ameland >>
meer partyschepen >>

 

Warner Music Benelux goes Hollywood

Hollywood themafeestWarner Music Benelux organiseerde haar jaarlijkse WarnerWeekend voor medewerkers uit Nederland en België.

Het moest een uniek uitje worden, iets origineels en uitdagend's dat zelfs de grootste scepticus zou overhalen om actief mee te doen. Want onderlinge kennismaking was het sleutelwoord van die dag. Voor de deelnemers begon de dag al vroeg. Om 10.00 uur vertrok de groep zij verblijven in een oud klooster wat te midden ongerepte bossen en weilanden ligt. KloosterDit middeleeuws decor, inclusief gewelven kelder en monumentale zalen was bij uitstek geschikt voor het actieve programma. De groep ging in 4 teams op pad om ieder te opereren als een onafhankelijke film crew. Spionage was het thema! Ieder team speelt haar eigen scènes die te samen uiteindelijk een heuse speelfilm worden, zelf gefilmd, geregisseerd en geacteerd.

's avonds volgde (na het feestelijke diner) een spetterende Oscar uitreiking met een ludieke toelichting op de geleverde prestaties en het vertonen van de beste film fragmenten. Die feestelijke happening werd afgesloten met een spetterend feest tot in de late uurtjes met aansluitend een overnachting in de suites van het voormalig klooster.

Warner Music Benelux'Dit was het leukste WarnerWeekend waaraan we ooit hebben deelgenomen', aldus de medewerkers van Warner Music.

meer personeelsfeesten >>
 

HOT TIPS     "HELL-DAY"

 

 

Reserveer nu alvast voor het voorjaar uw teambuilding activiteit, speciaal voor groepen en bedrijven.
Laat U verrassen, een unieke dag in en op het fort "De Hel" nabij het pittoreske vesting stadje Willemstad. Tijdens dit unieke evenement bestaat voor de picasso's onder ons de mogelijkheid om een olieverf op glas te schilderen die als aandenken kan worden meegenomen, leuk voor op kantoor en/of huiskamer. Dit tegen meerprijs Max. 15 personen per kunstwerk.

Het programma is te vergelijken met de Spel Survival met 2 dagen boordevol activiteiten in de bossen van Nederland, waarbij dropping, abseilen, tokkelen, klimmen, boogschieten, barbecue en paintball zeer gewoon zijn. Meer informatie over onze sportieve activiteiten hier >>

Informatie en/of boeking >>
partyarrangementen

Vacatures horeca

Werk Horeca Gastheer/gastvrouw:
Als gastheer/gastvrouw zorg je er op verschillende soorten evenementen samen met collega's voor dat het de gasten aan niets ontbreekt, je helpt met lichte opbouw van horecamaterialen, indekken van tafels enz. je werkzaamheden zijn o.a.
Het bedienen, barwerkzaamheden, buffetwerkzaamheden, lichte schoonmaak werkzaamheden.
Je bent servicegericht, je hebt een vlotte uitstraling en bent flexibel. Ervaring in de Horeca (met soortgelijke werkzaamheden) is een pré. Je werkt veelal ‘s avonds en in het weekend. Tevens is het gemakkelijk als je in bezit bent van een rijbewijs/auto gezien de wisselende werklocaties.
Uw sollicitatie:
Schriftelijk indienen.
Voor verdere vragen, neemt u contact op met Personeelszaken: tel. 0900-2353337

hotmeer vacatures >>
 
Theater op het water theaterschip